FOTO | Doi tineri din Ungheni, urmăriţi de poliţişti câţiva kilometri! Ce aveau de ascuns

Imagine simbol

Imagine simbol
Imagine simbol

Un echipaj de patrulare din Ungheni a fost nevoit să urmărească câţiva kilometri o maşină, în care se aflau doi tineri, care se deplasau cu farurile deconectate. Incidentul a avut loc pe 17 martie, în jurul orei 18:30, când inspectorii de patrulare au observat o mașină de model „VAZ 2102” şi fiind somat să se oprească, șoferul nu s-a conformat indicațiilor polițiștilor, continuînd deplasarea.
După ce autovehiculul a fost urmărit câțiva kilometri, oamenii legii i-au blocat calea, conducătorul auto fiind nevoit să se oprească. Șoferul de 22 de ani avea un pasager de aceeași vârstă, ambii originari din orașul Ungheni. Acesta nu a putut prezenta niciun act ce-ar confirma identitatea lui sau documentele mașinii. În urma verificărilor, inspectorii de patrulare au depistat pe bancheta din spate o cutie cu circa 1.200 de pachete de țigări.
Cutia era camuflată într-o pungă de polietilenă și legată cu funii. Tinerii nu au putut explica proveniența cutiei, se încurcau în declarații. Ei au spus că intenţionau să le treacă peste Prut, pentru a le comercializa, după care că urmau să le vândă în țară.
Întrucât cei doi nu au putut justifica proveniența legală a țigărilor, inspectorii de patrulare au escortat mijlocul de transport și pe cei doi tineri la Inspectoratul de Poliție din Ungheni, unde urmează să fie stabilite toate circumstanțele.  [wzslider]
Sursa: realitatea.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *