Horoscop săptămînal. 9 – 15 februarie

horoscopBerbec
Treceți printr-o perioadă mai puțin favorabilă speculațiilor financiare, ar fi preferabil să evitați cheltuielile inutile care vă sărăcesc buzunarele. Restituirea datoriilor are prioritate.
Taur
Veți petrece mare parte a săptămînii încercînd să vă rezolvați impasul financiar în care ați intrat. O soluție ar putea veni din partea unui prieten apropiat sau a unei rude din străinătate.
Gemeni
Veți avea de înfruntat o serie de acuzații în plan profesional. E drept că în ultima perioadă ați fost foarte stresați datorită problemelor personale, dar nu ar trebui să neglijați îndatoririle de serviciu.
Rac
Urmează o perioadă favorabilă călătoriilor. Din punct de vedere al sănătății totul este bine, aveți un tonus și o energie de invidiat, pe care le veți fructifica în activități care vă va solicita fizic.
Leu
Veți trece printr-o perioadă de revigorare sentimentală. În carieră fie că avansați ori primiți o mărire de salariu. Deci, eforturile de pînă acum depuse la serviciu nu au fost în zădar.
Fecioara
Sînteți entuziasmați de o nouă perspectivă profesională în care beneficiile de care vă veți bucura vor mult mai mari. În plan personal lucrurile stau bine, există doar probleme mici de comunicare.
Balanța
O decizie de mare importanță pentru viitor va trebui să fie luată într-un timp foarte scurt. Urmează o perioadă agitată și plină de stres, nu există totuși motive reale de îngrijorare.
Scorpion
Se anunță o perioadă liniștită, cu multe reușite în plan personal. Relația cu persoana iubită este foarte bună. Pe plan profesional nu se întrevăd schimbări majore, așa că nu vă agitați inutil.
Săgetător
O săptămînă plină de evenimente plăcute. Nici planul financiar nu va fi mai prejos, cîștigurile sînt favorizate. Canalizați-vă surplusul de energie spre rezolvarea problemelor de la serviciu.
Capricorn
Sînteți puși pe treabă, aveți multe de rezolvat la serviciu, iar acest lucru ar putea crea oarecare tensiune în cuplu, căci persoana iubită așteaptă mai multă atenție din partea dumneavoastră.
Vărsător
Veți avea multe obstacole de înfruntat în carieră. Iar starea permanentă de alertă în care vă veți afla în zilele următoare va avea consecințe negative asupra sănătății dumnavoastră.
Pești
Zilele care urmează aduc multe realizări profesionale. Colaborarea cu superiorii va fi excelentă și puteți participa la niște discuții foarte interesante, legate, în special, de viitorul carierei.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *