Horoscop săptămînal. 23 februarie – 1 martie

horoscopBerbec
Aveți energie pozitivă, care vă determină să analizați rapid tot ce nu merge bine în viața voastră și să luați măsuri urgente. Dragostea e la cote maxime, sentimentele sînt mai intense ca oricînd.
Taur
Vești bune în domeniul relațiilor sociale și de prietenie. Săptămîna va sta sub semnul comunicării și generozității. Banii nu vor lipsi, dar se recomandă mare atenție la datoriile oficiale.
Gemeni
Vă așteaptă niște drumuri care v-ar putea schimba viața. Aceste deplasări nu vor fi în nici un caz banale. Banii vor veni în prima parte a perioadei. În dragoste vă așteaptă emoții plăcute.
Rac
Veți avea ceva motive de îngrijorare din cauza sănătății. Oferta de a participa la o investiție financiară trebuie privită cu oarecare reserve, pentru că e o perioadă favorabilă deciziilor greșite.
Leu
Săptămîna începe cu surprize plăcute legate de situația financiară sau profesională. Poate fi vorba de o promovare, o mărire de salariu, sau de o atmosferă mai destinsă la locul de muncă.
Fecioara
Riscați să comiteți neglijențe foarte grave legate de acte sau bani. O situație care vă poate părea simplu de rezolvat, va avea consecințe dramatice dacă este amînată. Dragostea vă ridică moralul.
Balanța
Ați putea primi o surpriză de la cineva drag. Un beneficiu financiar așteptat de multă vreme are toate șansele să se realizeze în ultima parte a săptămînii.
Scorpion
Cu dragostea nu-i de glumit. Este aspectul care vă dă mare bătaie de cap. Nu e neapărat vorba de ceva negativ, doar că cea mai mare parte a energiilor vor fi îndreptate spre domeniul sentimentelor.
Săgetător
E un moment în care vi se va cere diplomație. E bine să nu dați apă la moara unui posibil conflict, chiar dacă vi se pare că aveți dreptate. În dragoste, veți fi înconjurați de mici atenții.
Capricorn
Orice probleme ați avea, veți face tot posibilul să le ignorați, mergînd chiar pînă la lipsa de responsabilitate. Situația finaciară se îndreaptă spre bine, deși veți avea foarte mult de muncă.
Vărsător
Veți avea niște nemulțumiri serioase legate de profesie. Ca o compensare, vă va merge foarte bine în dragoste, deși se întrevede o discuție ușor tensionată la mijlocul perioadei.
Pești
Riscați să fiți ținta unor bîrfe. Vi se recomandă să vă uitați bine în jur. Financiar, aveți șanse de reușită dacă începeți investiții pe termen lung. În dragoste, se întrevăd niște momente de neuitat.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *