Focuri de armă în apropiere de frontieră

Imagine simbol: www.ziuaconstanta.ro

Imagine simbol: www.ziuaconstanta.ro
Imagine simbol: www.ziuaconstanta.ro

S-a întîmplat în satul Frăsinești, după miezul nopții. Era trecut de ora unu, cînd o echipă mobilă a Poliției de Frontieră a fost atacată de un grup de persoane. Motivul a fost unul banal.
Polițiștii de frontieră au oprit în trafic un autoturism. Nimic neobișnuit. E o procedură uzuală, la care recurg de mai multe ori aceștia.
Dar, atît șoferul, cît și pasagerul erau beți criță sau, cum se menționează în Comunicatul de presă al Poliției de frontieră – în stare avansată de ebrietate. Puși pe ceartă, cei doi au refuzat să prezinte actele la control.
În scurt timp, la fața locului au venit și alte persoane, cică să-i ajute pe cei ”căzuți la nevoie”. Au început a face legea lor, ajungînd pînă la agresarea fizică a celor trei membri ai echipei mobile. În situația care se crease, polițiștii de frontieră au fost nevoiți să aplice armamentul din dotare. Au fost trase două focuri de avertisment, anunțînd, totodată, colegii de serviciu și Inspectoratul de poliție Ungheni.
În consecință, două persoane implicate în scandal au fost reținute și transportate la Inspectoratul de poliție Ungheni.
Cazul se cercetează, iar cei vinovați vor trebui să răspundă în fața legii.
De notat că acest caz a avut loc pe data de 1 februarie, la ora 01.15, în timp ce polițiștii de frontieră efectuau ”activități specific în zona de competență”.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *