VIDEO | Un tînăr din Ungheni cu sindromul Down ar fi fost bătut și violat: "Spune că facem dragoste"

Captură: protv.md
Captură: protv.md
Captură: protv.md

Un tanar cu sindromul Down din Ungheni ar fi fost batut si batjocorit. Cel putin asta afirma rudele baiatului, care in aceasta dimineata l-ar fi prins pe agresor chiar in casa victimei. Individul a fost luat de politie, iar victima a fost supusa expertizei medico- legale. Primele rezultate au aratat ca tanarul nu are pe corp leziuni caracteristice violului.
Rudele baiatului, care locuieste de unul  singur, dupa ce parintii l-au abandonat,   povestesc ca acum cateva zile l-au gasit in  casa plin de vanatai. Tanarul spune ca ar fi  fost agresat.
RUDA: „El stie, spune ca facem dragoste, el ma  iubeste. Eu ma gandesc ca ei se rad de  dansul.”
Dupa acest incident, rudele tanarului au  anuntat politia iar astazi dimineata l-ar fi  prins pe agresor in timp ce iesea din casa  baiatului.
RUDA: „Suna si spune ca Veronica eu l-am prins.  Pe cine l-ai prins? Pe cel care vine la el. Am  vazut ca Nicu i-a scos din buzunare niste  prezervative si o foaie cu numere de  telefoane.”
Astazi, baiatul a fost supus expertizei  medico-legale, care a stabilit preventiv ca   nu ar fi fost violat. Politia din Ungheni a  initiat o ancheta pe marginea acestui caz.
Oxana TODERITA, OFITER DE  PRESA, IP UNGHENI: „La moment se petrec actiuni de urmarire  penala preliminare pentru stabilirea tuturor  circumstantelor.”
Tanarul de 22 de ani sufera de sindromul  Down si locuieste de unul singur de doua  luni, dupa ce unchiul, care locuia cu el a  plecat peste hotare.  Parintii l-ar fi  abandonat de mai multi ani.
RUDA: „Va spun cinstit, cum era afara asa era si in  casa. I-am adus lemne, i-am facut focul. El  dormea asa, nu avea nimic. I-am adus asta,  i-am adus fata de perna el deja a murdarit-o  ca a dormit la el baieti.”
Traieste mai mult din mila oamenilor, spun  rudele.
RUDA: “Se duce la biserica, la morturi si-i dau  acasa mancare.”
Cu tanarul, care potrivit rudelor l-ar fi  agresat pe baiatul bolnav nu am reusit sa  vorbim deoarece era in custodia politiei.


Sursa: protv.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *