Sucul de morcovi – efecte incredibile!

Imagine simbol: www.frunza-verde.ro

Imagine simbol: www.frunza-verde.ro
Imagine simbol: www.frunza-verde.ro

Sucul proaspăt de morcovi este unul dintre cei mai buni detoxifianți ai ficatului, sîngelui și tractului intestinal și echilibrează pH-ul la nivelul întregului organism, atunci cînd este consumat în cantități de 1-1,5 litri pe zi.
Acesta  reprezintă, probabil, alimentul terapeutic cu cele mai multe aplicații din lume: curăță, hrănește și stimulează aproape fiecare sistem din corp. Este un antidot eficient pentru epuizarea nervoasă, o sursă abundentă de vitamine, minerale și enzime, dîndu-le celulelor ”combustibilul” de care au nevoie pentru a elimina reziduurile și a se reface.
Susțin sistemul imunitar și ajută la reglarea întregului sistem endocrin. Detoxifică ficatul, care are rolul de a filtra și hrăni single. Este un excelent supliment alimentar adecvat pentru persoanele care au herpes. Prin curățarea organismului uman de materiile reziduale moarte, sucul de morcovi reduce gravitatea erupțiilor de pe piele evidente atunci cînd boala devine activă.
Sucul de morcovi poate fi folosit în amestec cu suc de castraveți și sfeclă sau spanac în diverse afecțiuni, precum: colici, gastrită, obezitate, alergii, colită, gută, hemoroizi, inflamarea vezicii (cistită), reumatism, toxemie, amigdalită, pneumonie, dureri de cap, hipertensiune arterială, epuizare, disfuncții menstruale.
Sucul de morcovi e bine să fie preparat acasă și să fie consumat în aceeași zi. Atenție, însă, doza de 1-1,5 litri pe zi poate produce, uneori, o pigmentare portocalie a pielii. Unii specialiști susțin că nu e vorba de carotenul din mrcov, care cauzează această ”îngălbenire”, ci se datoreaza bilei toxice care este eliminată din ficat de doza mare de suc de morcovi. Fluxul sangvin nu poate elimina bila suficient de repede prin rinichi și, de aceea, o elimină prin piele.
Atunci cînd ficatul va fi curat, pielea nu se va mai colora în portocaliu, oricît de mult suc de morcovi ați bea.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *