Horoscop săptămînal. 26 ianuarie – 1 februarie

horoscopBerbec
Dați dovadă de multă intuiție și aveți un deosebit spirit de inițiativă, mai ales în ceea ce privește domeniul profesional. Veți fi apreciați, iar satisfacțiile materiale nu se vor lăsa nici ele așteptate.
Taur
Vă așteaptă o săptămînă plină de grele încercări pe plan sentimental. Sub aspect financiar însă, situația este sub control, iar la serviciu nimeni și nimic nu pare să vă stea în cale.
Gemeni
La serviciu lucrurile par a se fi liniștit, financiar nu aveți de ce să vă îngrijorați. Urmează o săptămînă bună în care veți putea obține chiar și unele cîștiguri suplimentare neașteptate.
Rac
Stresul, problemele și nemulțumirile din ultima perioadă își spun cuvîntul. Este indicat mai mult repaos, altfel problemele de sănătate nu vor întîrzia să apară. Atenție la cheltuielile neprevăzute.
Leu
O săptămînă ca oricare alta, cu oarece succese legate de aspectul financiar, dar de care nu prea vă veți putea bucura, căci datoriile din urmă trebuie să fie și ele achitate. În dragoste vă merge bine.
Fecioara
Domeniul carierei este bine aspectat. Este posibil să primiți o promovare sau o mărire de salariu, dar care presupune însă și un efort dublu. În plan afectiv lucrurile merg excelent.
Balanța
O săptămînă liniștită și indicată reflectării asupra sinelui și a dorințelor personale. Singurele neplăceri par să vină din domeniul financiar, dar, cu puțină economie, o veți scoate la capăt.
Scorpion
Veți fi prinși în multitudinea problemelor casnice. O săptămînă propice relaxării. Un mic ajutor financiar vă va binedispune și vă va da energie pentru înfruntarea unor neplăceri.
Săgetător
O săptămînă mai bună decît cea precedentă. Financiar, lucrurile par să se redreseze, iar la serviciu, deși este posibil să aveți fie niște probleme, veți fi capabili să le depășiți cu bine.
Capricorn
Săptămîna care urmează va fi una foarte benefică. Se întrevăd unele schimbări de plan în ultimul moment. Sub aspect financiar nu veți duce lipsă de resurse. În dragoste nu se schimbă nimic..
Vărsător
Sînteți nevoiți să vă descurcați singuri în situațiile mai puțin plăcute. În plan familial și sentimental, lucrurile merg bine, trebuie să aveți grijă să nu intrați în conflict cu o persoană mai în vîrstă.
Pesti
Se anunță o săptămînă plină de evenimente importante și, în același timp, foarte solicitante. Atenție sporită la sănătate. În plan sentimental apele par să se liniștească.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *