Horoscop săptămînal. 19 – 25 ianuarie

horoscopBerbec
Se anunță multe schimbări, atît pe plan personal, cît și pe plan profesional. În profesie, ambițiile vor crește. Vi se oferă posibilitatea obținerii unei surse suplimentare de venit, modestă, dar sigură.
Taur
Cald și bine în toate domeniile. Vă veți bucura de o ușoară creștere a venitului, dar niște proiecte din viitorul apropiat vă vor sili să strîngeți cureaua și să păstrați banii pentru lucruri serioase.
Gemeni
Aveți acum o mare nevoie de stabilitate sentimentală. Veți primi o ofertă profesională care va cere mult curaj, dar care are toate șansele să iasă foarte bine. Deci, cine are curaj, are și noroc.
Rac
În această săptămînă, veți avea toane și stări depresive, apoi veți trece la momente de euforie. Sînt posibile conflicte de serviciu, cauzate de niște neatenții care pot costa mult.
Leu
Dragostea va fi pe primul loc, iar atenția și devotamentul vă vor fi răsplătite din plin. Banii vă fug printre degete, serviciul stă pus sub semnul întrebării, iar relațiile cu familia vor fi încordate.
Fecioara
Această săptămînă va veni cu oferte profesionale excelente, dar și cu niște eforturi financiare serioase. Relația de cuplu și cea cu membrii familiei va fi mai bună decît în ultima vreme.
Balanța
Sînteți printre semnele norocoase ale zodiacului, căci veți începe săptămîna în forță. Astrele vă vor da energia necesară și nimic nu vă stă în cale. Profitați de orice val de energie pozitivă.
Scorpion
O săptămînă cu planuri mari. E un moment favorabil abordării unor proiecte îndraznețe. Veți avea ocazia reîntîlnirii cu o persoană pe care nu au mai vazut-o de foarte mult timp.
Săgetător
Deși sînteți, de regulă, înclinați să munciți doar pe ultima sută de metri, acum riscați să săriți calul, punîndu-vă în pericol chiar și sănătatea. O discuție legată de bani se va finaliza în favoarea voastră.
Capricorn
Cei cu probleme financiare să nu refuze acum nici o ofertă profesională, oricît de modestă ar fi, pentru că va aparea ceva mai bun în viitorul apropiat, însă pînă atunci trebuie să vă descurcați.
Vărsător
Începeți săptămîna gîndindu-vă mult la profesie și studii. Norocul va fi de partea voastră. Nu e momentul pentru tensiuni sentimentale, pentru că profesia trebuie să fie pe primul loc.
Pești
Săptămîna începe cu multă muncă profitabilă și cu posibilități de avansare. Veți avea ocazia să rezolvați probleme financiare care păreau de nerezolvat. Relațiile cu familia vor fi excelente.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *