De Sfîntul Nicolae la… Nicolaevca

În fotografie: Moș Crăciun (Isidor Glib) a venit la Nicolaevca (captură TV)

În fotografie: Moș Crăciun (Isidor Glib) a venit la Nicolaevca (captură TV)
În fotografie: Moș Crăciun (Isidor Glib) a venit la Nicolaevca (captură TV)

Minunea s-a întîmplat chiar de Sfîntul Nicolae. În acea zi, la portița unei familii din Novaia Nicolaevca a apărut… Cine credeți? Nu, nu Moș Nicolae. El vine, se știe, doar noaptea, la fetițe și băieți cuminți. E adevărat, și în familia Nataliei și a lui Ghenadie Popic fetițele și băieții, șase la număr, au fost cuminți. Nu e de mirare că la ei a poposit, un pic mai devreme decît la alții,  Moș Crăciun, încărcat cu daruri multe.
Pentru Oleg, Moșul a pus în desaga sa o pereche de cizme, Tatianei i-a adus o jucărie și un brăduț cu luminițe, așa cum i-a cerut ea. Ana a primit în dar un set de croșetat, căci îi place mult să croșeteze. Pentru Marina Moșul a pregătit o pereche de cizmulițe de iarnă, iar Semion s-a ales cu o mașinuță cu telecomandă. Pentru cea mai mică membră a familiei Popic, Iustina, care are doar două luni și jumătate, frații au cerut scutece, iar Moșul nu a ezitat să le aducă.
A mai adus Moș Crăciun o desagă plină cu dulciuri și fructe pentru toată familia. ”În fiecare an, copiii noștri îi scriu lui Moș Crăciun scrisori. Dar este pentru prima dată cînd el a ajuns la noi. A fost o surpriză plăcută pentru toți”, ne-au mărturisit Natalia și Ghenadie Popic.
Și ce mai surpriză a fost cînd au descoperit că cel care luase chipul lui Moș Crăciun nu a fost nimeni altul decît interpretul de muzică populară Isidor Glib. Ungheniul i-a devenit foarte drag și apropiat. Soția lui, Marina Scutaru, este ungheneancă și și-a început cariera profesională anume la Ungheni, ea fiind consilier al primarului Alexandru Ambros. Tatăl lui Isidor, celebrul Nicolae Glib, a fost declarat, anul trecut, nănaș de Ungheni.
De notat că Moș Crăciun alias Isidor Glib a venit la Novaia Nicolaevca, grație campaniei ”Moș Crăciun există, Moș Crăciun ești tu”, inițiată de Jurnal TV.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *