Culoarea albă în interior – CASA TA

Imagine simbol: kiwistudio.ro

Imagine simbol: kiwistudio.ro
Imagine simbol: kiwistudio.ro

Conform definiției, albul semnifică perfecțiune, este un simbol al purității, clarității, rafinamentului și, nu în ultimul rînd, al curățeniei și igienei.
Culoarea albă este cea mai bună soluție pentru orice interior, însă prea puțină lume se grăbește să  utilizeze albul în interiorul apartamentului său, argumentînd că nu este practic.
De fapt, interioarele albe pot fi destul de ușor de întreținut. Trebuie doar să alegeți materialele potrivite. Pentru mobilier ar trebui să alegeți modele minimaliste cu suprafețe netede. Pentru pereți alegeți materiale de finisare lavabile (vopsea, tapet), adică, cele care se spală ușor. Excluzînd covorul și chitul de rosturi de culoare albă (care, de fapt, nu sînt practice), puteți crea, cu siguranță, un interior alb funcțional și confortabil.
Nuanța albă este de o importanță majoră în multe cazuri, dar mai ales, pentru camerele de dimensiuni mici. Albul este bagheta magică, la care trebuie de apelat pentru a mișca vizual pereții și a mări volumul încăperii.
Mai mult ca atît, toate culorile și obiectele, pe fundal alb, încep să arate mai luminos și mai expresiv. De exemplu, accesoriile de culoare aurie într-un interior alb dau o aură de aristocrație și rafinament.
Vorbind de alb, nu uitați că are un număr incredibil de nuanțe: fildeș, perla, ivory, alb-albastru, coajă de ou, alb-diamant, șampanie… Lista poate continua la nesfîrșit. Astfel, jucînd cu diferite nuanțe de alb, veți obține un interior rafinat și original.
Pe lînga faptul că albul extinde vizual spațiul, este și suficient de puternic și crește iluminarea camerei. Acest lucru se datorează capacității sale de a reflecta lumina.
Albul nu încetează să fie actual, nu și-a pierdut relevanța, este încă la modă și atrage atenția ca un mijloc de a oferi posibilități infinite pentru creativitate. Albul are prin definiție semnificații pozitive, fiind un simbol al purității, curățeniei, clarității, igienei și rafinamentului. Este o culoare clasică ce, se pare, nu va ieși niciodată din tendințe.
Culoarea albă se potrivește oricărui stil de interior, este capabilă să se ocupe chiar și de sarcina cea mai imposibilă. Frumusețea interiorului alb este că acesta poate fi complet diferit  –  liniștit, spectaculos, elegant, sofisticat, luxos,  festiv.
În general, nu vă fie teamă să experimentați – interiorul alb creează întotdeauna o atmosferă de puritate și prospețime și va fi începutul unei lumi ideale în casa dumneavoastră.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *