Costul poliței – neschimbat

Imagine: www.democracy.md

Imagine: www.democracy.md
Imagine: www.democracy.md

Compania Naţională de Asigurări în Medicină (CNAM) ne liniștește: prima de asigurare medicală obligatorie în sumă fixă rămîne neschimbată – 4056 lei. Deocamdată! Pînă la adoptarea Legii fondurilor de asigurare medicală obligatorie (AOAM) pentru anul 2015, se anunță într-un comunicat de presă al CNAM, remis redacției ”Expresul”.
Fondatorii de întreprinderi individuale, arendaşii, arendatorii, alţi cetăţeni care nu sînt angajaţi şi nu sînt asiguraţi de Guvern vor achita, pînă una alta, 2028 de lei, ceea ce reprezintă doar 50% din cost. Dacă doriți să profitați de această situație benefică, grăbiți-vă. Plata poate fi efectuată la oficiile Poştei Moldovei şi la agenţiile teritoriale ale CNAM.
Proprietarii de terenuri agricole au posibilitatea să plătească acum pentru polița de asigurare medicală doar 1014 lei, adică 25% din cost. O pot face numai la agenţiile teritoriale ale CNAM.
Din momentul adoptării şi intrării în vigoare a Legii fondurilor AOAM pentru anul 2015, achitarea primei de asigurare obligatorie de asistenţă medicală se va realiza în corespundere cu noua lege.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *