Ce-am realizat noi, cei care muncim zi de zi la ”Expresul”?

noi
În fotografie: Nu ne uită lumea – unul dintre panourile de la ”Expresul” în ajun de sărbători

Ina Landa a adus pe lume o fetiță de mai mare dragul – de 4500 grame și 62 cm. Sănătoasă și frumoasă foc! Apropo, cu doar trei săptămîni înainte de naștere, Ina fusese într-o deplasare la Nisporeni. Așa se muncește la ”Expresul”!
Natalia Junghietu a avut parte de un an al unor deplasări impresionante: mai întîi – în Republica Belarusi, apoi – în Polonia, unde a învățat multe lucruri noi și a preluat idei interesante pentru ”Expresul”. A muncit ca o furnicuță!
Vitalie Harea a încercat marea cu degetul. Nu vom deschide parantezele. Să rămînă un mister! Vom spune doar că a ajuns la concluzia strămoșilor: ”Fie pîinea cît de rea, tot mai bună-i în țara mea”. A experimentat, a elaborate noul design al ”Expresului”, de care sîntem mîndri.
Lucia Bacalu s-a implicat, ca de obicei, în numeroase proiecte, pe care, împreună cu oameni la fel de dedicați, le-a dus la bun sfîrșit. A fost în Ucraina, în timp ce acolo era în plină desfășurare  conflictul armat din Donețk și Lugansk. A vizitat fosta cetate de scaun a Moldovei – Suceava.
Angela Covaliov. Colega noastră, pe care o putem supranumi cu ușurință Napoleon.  Le reușește pe toate, chiar dacă s-a angajat în foarte multe activități. Și nu doar reușește, dar face totul profesionist și calitativ. În plus, rămîne mereu elegant și zîmbitoare.
Veronica Gorea e noua noastră colegă, după ce, în primăvară, făcuse la ”Expresul” practica de specialitate. S-a integrat repede, iar acum chiar reușește să țină pasul cu noi, ceilalți. Bravo, Veronica!
Vasile Vidrașcu. Ce ne-am face fără el, omul care are grijă ca ”Expresul” să vină la timp în casele voastre, omul care are grijă ca toate factruile să ajungă la timp la destinație, omul care are cea mai mare grijă de automobilul nostrum, fără de care ne-a fi foarte greu să ajungem acolo unde ne dorim.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *