Spectacole pentru mari și mici

Captură : Albasat.md

Captură : Albasat.md
Captură : Albasat.md

Vești bune pentru amatorii de teatru din Nisporeni. În primăvara anului viitor, vor avea o șansă unică de a viziona două spectacole de teatru chiar la ei acasă, în proaspăt renovata Casă de cultură ”Luceafărul”. Palma a fost bătută, decizia a fost luată.
Primarul de Nisporeni, Ion Gangan, a convenit cu colegii săi din orașul înfrățit, Lugoj din România, asupra acestui proiect cultural de toată lauda. Formația de teatru din Lugoj va veni la Nisporeni, unde va susține un spectacol pentru maturi și altul pentru copii. Se va întîmpla, cel mai probabil, în aprilie-mai anul viitor. Deocamdată, nu se cunoaște cu exactitate ce spectacole vor fi prezentate. Se știe doar că cheltuielile și le-a asumat partea lugojană.
Despre toate acestea s-a vorbit la emisiunea ”Ora adevărului” de la postul local de televiziune din Lugoj, transmisă în toamna anului curent.
În plan mai sînt două proiecte serioase, din care ar avea de cîștigat nisporenenii. În aestea, potrivit unor oficiali din Lugoj, vor fi implicate și autorități din alte orașe înfrățite cu Lugojul.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *