Să deszăpezim oraşul Ungheni împreună!

IMG_0002Multaşteptata zăpadă ne aduce bucuria iernii şi sporeşte magia săbătorilor de iarnă, însă ne dă şi mari dureri de cap cînd vine vorba de circulaţie atît pe trotuare cît şi pe partea carosabilă.
În legătură cu căderea abundentă a zăpezii, funcţionarii Primăriei oraşului Ungheni au participat la curăţarea zăpezii din preajma sediului instituţiei.
Scopul acţiunii a fost de a sensibiliza cetăţenii faţă de situaţia creată de condiţiile meteorologice şi să participe şi ei la deszăpezirea oraşului. Astfel, Primăria orașului Ungheni, îndeamnă toți locuitorii să contribuie la curățarea curților blocurilor de locuit, unde accesul utilajelor este limitat. Totodată instituţiile publice, agenţii economici şi gestionarii fondului locativ sunt chemați să cureţe zăpada din preajma sediilor în care activează şi a clădirilor pe care le gestionează, iar depozitarea acesteia să o facă pe spațiile verzi de lîngă bordură, și nu pe carosabil.
„Cu tehnica specială pe care o avem în dotare se intervine pe drumurile principale, pe străzi și căile de acces. În pofida faptului că serviciile publice depun eforturi maxime pentru curăţirea carosabilului şi a căilor pietonale, nu se reuşeşte peste tot. În aceste condiţii complicate, implicarea fiecăruia dintre noi este absolut necesară”, a subliniat primarul Alexandru Ambros.[wzslider]
Sursa: ungheni.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *