Horoscop săptămînal. 8 – 14 decembrie

horoscopBerbec
Urmează niște zile pline de liniște și armonie. Ar trebui să profitați de această stare de bine pentru a petrece mai mult clipe plăcute cu familia și prietenii.
Taur
La sfîrșitul săptămînii, vă veți bucura de o creștere financiară pe linie profesională. E posibil chiar o mărire permanentă de salariu sau poate un premiu.
Gemeni
Vă veți trezi în fața unei situații delicate: vi se va solicita o sumă de bani din partea unei persoane pe care nu o puteți refuza, însă acest lucru v-ar destabiliza financiar.
Rac
Vă bucurați de o perioadă deosebit de bună, mai ales în ceea ce privește relațiile interumane. În privința banilor, e posibil să primiți un cadou substanțial.
Leu
Apare o ocazie bună să cîștigați rapid ceva bani în plus și ar fi foarte bine să acceptați, sînt toate șansele să vă iasă așa cum vreți. Vor exista niște discuții neplăcute în familie.
Fecioara
Sînteți în pericol să comiteți o gafă majoră care v-ar putea costa o prietenie. Vi se va cere un mic sacrificiu, cel mai probabil de natură financiară. Vă bucurați de o comunicare excelentă.
Balanța
Vă veți justifica perfect reputația de persoane pretențioase și înfumurate. Sînt posibile conflicte de serviciu, cauzate de niște neatenții care pot costa mult.
Scorpion
E un moment favorabil abordării unor proiecte îndrăznețe. În ceea ce privește banii, să nu vă așteptați la mari realizări. Mai bine căutați o metodă de a cheltui mai puțin.
Săgetător
Săptămîna începe cu multă muncă profitabilă și cu posibilități de avansare. Veți avea ocazia să rezolvați probleme financiare care păreau cîndva copleșitoare.
Capricorn
Nu trebuie să vă așteptați la prea multă acțiune în următoarele zile. Nu este momentul pentru nici un fel de decizie radicală, mai ales în ceea ce privește banii.
Vărsător
Vă veți bucura de niște recompense deosebite pentru unele servicii sau gesturi. Poate fi vorba de un proiect de serviciu sau chiar de înțelegerea arătate în domeniul sentimental.
Pești
Veți avea zile foarte bune, mai ales la mijlocul săptămînii. Veți primi vești de la un prieten apropiat. Vor apărea și niște cheltuieli neașteptate, dar care nu vor destabiliza bugetul.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *