A venit cu daruri eminesciene

Imagine: bprungheni.wordpress.com

Imagine: bprungheni.wordpress.com
Imagine: bprungheni.wordpress.com

Întîlnire frumoasă la Biblioteca ”Dimitrie Cantemir” din Ungheni. Pentru prima oară, în ultimii 36 de ani, i-a pășit pragul Elena Dabija, directoarea Centrului Academic Internațional ”Mihai Eminescu”, originară din satul Hîrcești, raionul Ungheni.
”Ungheniul e la fel de frumos și cu oameni deschiși ca odinioară. Îmi amintesc cum veneam aici, din satul meu, pentru a participa la diferite concursuri… Au trecut repede anii”, a spus dînsa, menționînd, totodată, că acum Ungheniul e un oraș modern cu un viitor frumos.
Elena Dabija nu a venit cu mîinile goale la biblioteă. A venit cu o donație de carte despre viața și opera marelui Eminescu. ”Sînt bucuroasă că am reușit să ajung aici. Sper ca aceste cărți pe care le-am adus să fie ca niște lumînări, a căror lumină să dăinuiască în această bibliotecă”, a spus dînsa. Directoarea bibliotecii ”Dimitrie Cantemir” a salutat, la rîndul ei, acest gest , subliniind că cele 15 volume care au fost donate vor fi de un real folos celor interesați de viața și opera lui Mihai Eminescu.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *