Succese la tenis de masă

Imagine simbol: www.evenimenteoradea.ro

Imagine simbol: www.evenimenteoradea.ro
Imagine simbol: www.evenimenteoradea.ro

Atît sportivii călărășeni, cît și cei ungheneni au avit o prestație bună la Campionatul Republicii Moldova la tenis de masă, categoria de vîrstă anii 2003 și mai mici, ce s-a desfășurat pe 1 – 2 noiembrie la Chișinău.
Discipolii Școlii sportive orășenești din Ungheni, Igor Mușet, Ecaterina Toloacă, Gabriel Miscu, au fost la înălțimea așteptărilor. Igor Mușet a obținut victorie după victorie, clasîndu-se, în final pe prima treaptă a podiumului. Ecaterina Toloacă s-a clasat pe locul V la individual și pe locul IV la mixt, unde a făcut echipă cu Igor Mușet. Gabriel Miscu, fiind mai mic de vîrstă a obținut, de data aceasta, multă experiență, ce îi va fi utilă pentru viitor.
Călărășenii au plecat în număr mare la campionat – nouă sportivi, patru băieţi şi cinci fete, cu toții discipoli ai Școlii sportive ”Mihai Viteazul”.
Cele mai bune rezultate le-a obţinut Valeria Sturza – locul I la mixt și locul III la individual, precum și locul II la dublu feminin. Dionis Lipcan s-a clasat pe locul I la mixt și pe locul III la individual. Profesorul antrenor, Alexandru Radu, s-a declarat satisfăcut de rezultate, menționînd că toți discipolii săi sînt talentați și au mari șanse să obținute noi performanțe. Trebuie doar să muncească în continuare, căci totdeauna este loc pentru mai bine.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *