Horoscop săptămînal. 24 – 30 noiembrie

horoscopBerbec
La începutul săptămînii vă veți simți neglijați și vă veți închide în sine. Supărarea, însă, va trece repede, e doar o manifestare a oboselii. Bănuieli dureroase nu vă vor lăsa să  dormiți liniștit.
Taur
Aveți grijă cu cine vă asociați, mai ales la serviciu. Aspectul social este vulnerabil. În dragoste, o să treceți  prin niste clipe mai delicate, pentru că vor fi ținta unor întrebări incomode.
Gemeni
La serviciu, nu o să aveți de ales și veți accepta sarcini care nu vă plac. Pentru cei cuplați, relația se aprofundează și legăturile devin mai solide. Dar mai bine concentrați-vă pe carieră sau școală.
Rac
În ciuda unor probleme de sănătate, veți  simți că totul vă merge la maxim. O să primiți vești bune legate de profesie, cel mai probabil un răspuns, sau un rezultat pe care îl așteptați de mult.
Leu
Centrul preocupărilor va fi profesia. Eforturile pe care le faceți vor avea consecințe pozitive pe termen lung. Veți simți o lipsă de comunicare cu partenerul, posibil chiar anularea unor planuri.
Fecioară
Nu vă bucurați de prea mult noroc acum. Tot ce doriți, va trebui să obțineți cu mult efort, fie că e vorba de dragoste sau carieră. Posibil să fiți ținta unor bîrfe și acest lucru vă va deprima un pic.
Balanță
Aveți o mare nevoie de stabilitate sentimentală, iar acum astrele sînt de partea dumneavoastră.  Veți  primi o ofertă profesională care vă va cere mult curaj. Totul va ieși, pînă la urmă, bine.
Scorpion
O săptămînă bună. Astrele vă oferă energia necesară, mai ales dacă aveți probleme în familie sau la serviciu. Aveți mai multe oportunități, dacă vă doriți ceva mai mult de la viață. Nu le ratați.
Săgetător
Începeți  săptămîna gîndindu-vă la profesie. Norocul va fi de partea dumneavoastră. Dacă doriți să fiți printre primii, va trebui să faceți un efort. Cei cuplați se vor bucura de tandrețe și sprijin.
Capricorn
Vă veți confrunta cu cîteva probleme, care o să vă afecteze  capacitatea de decizie și o să vă îndemne la pasivitate totală. Trebuie să arătați multă fermitate și toate problemele se vor rezolva.
Vărsător
Se anunță o săptămînă excelentă din punctul de vedere al evenimentelor sociale și al distracției. Un pic mai slăbuț stați la capitolul finanțe, va fi chiar nevoie să solicitați un mic împrumut.
Pești
La mijlocul săptămînii ați putea primi niște vizite neanunțate și nu prea plăcute. Veți  face foarte multe demersuri pentru a obține bani, o să munciți mult, dar veți primi, în final, ceea ce vă doriți.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *