Au plecat în vacanță cu bună dispoziție

Imagine simbol: tv7.md

Imagine simbol: tv7.md
Imagine simbol: tv7.md

Au ieșit în vacanța de toamnă, dar nu înainte de a omagia frumusețea și bogăția acestui anotimp. Este vorba despre elevii din clasele primare de la Liceul ”Gheorghe Asachi” din Ungheni. Vinerea trecută, pe 24 octombrie, ei au dat o petrecere pe cinste. În acea zi, a avut loc tradiționala sărbătoare cu genericul ”Toamna de aur”.
Cîntecul, dansul și voia bună au constituit ingredientele principale ale sărbătorii. Toate acestea au avut grijă să le pună la dispoziția spectatorilor elevii clasei a III-a, diriguiți de învățătoarea lor, Dina Durughean. Anume lor le-a aparținut scena sălii de festivități, iar elevii din celelalte clase primare i-au răsplătit din plin cu aplauze.
Pe lîngă concertul propriu-zis, prezentat cu această ocazie, toți cei 232 de elevi din cele 9 clase primare au amenajat, în holul liceului, o expoziție tematică, în care s-au regăsit numeroase exponate realizate de către copii din fructe și legume.
”Am admirat cu plăcere lucrările copiilor, dar și pe ei înșiși în timpul evoluărilor pe scenă”, a declarat, la finele zilei, Maria Buruiană, director educativ la Liceul ”Gheorghe Asachi”. Dînsa și-a exprimat încrederea că, după o zi atît de frumos petrecută la școală, elevii și-au asigurat buna dispoziție pe toată perioada vacanței.
Sărbători similare, dedicate toamnei, au avut loc și în multe alte instituții de învățămînt, dar și preșcolare din toată regiunea, iar elevii și-au meritat din plin vacanța.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *