Ai noștri – cei mai buni!

pag_1_1Dintre cei trei premiați ai Galei Premiilor pentru Tineret 2014, ”pentru dedicaţie şi  profesionalism”, doi sînt din regiunea noastră.
Tatiana Lazăr, specialist principal în domeniul tineret şi sport din cadrul Direcţiei Raionale de Învăţămînt, Tineret şi Sport Ungheni, a fost declarată ”Specialistul de tineret al anului 2014 din administrația publică locală de nivelul II”. Ea a primit un premiu în valoare de 10 mii de lei, o diplomă, flori și multe cuvinte de felicitare.
”Mă bucur foarte mult pentru acest premiu pe care-l datorez tuturor celor cu care colaborăm zilnic. Mulțumesc, în mod special, Centrului de Resurse pentru Tineri. Pentru un specialist în domeniul tineret această diplomă de merit înseamnă mult. M-am străduit să-mi îndeplinesc obligațiunile calitativ și acest premiu a fost încununarea operei mele. Iată că cei 12 ani de activitate cu tineretul, care presupune o muncă minuțioasă și asiduă, a dat rod”, a declarat pentru ”Expresul” Tatiana Lazăr.
Cel de al doilea premiant este Constantin Cociurcă, specialist în domeniul tineretului şi sportului în cadrul Aparatului Preşedintelui raionului Călăraşi. Dînsul a obținut o mențiune și un premiu de 6000 de lei. L-am simțit, însă, mai puțin entuziasmat. Nu pentru că nu ar fi fost satisfăcut de premiu. Dimpotrivă. ”Acesta este rezultatul muncii mele timp de un an, dar și a tinerilor, a tuturor celor cu care am conlucrat, care m-au susținut. Este un premiu motivant ca să continui să fac lucruri frumoase”, după care a continuat: ”Dar… Din păcate, au intervenit unele modificări pe plan personal și voi pleca peste hotare”. Nu a dorit să facă și alte comentarii.
Gala Premiilor pentru Tineret 2014 a avut loc la Chișinău, pe 12 noiembrie.
Lucia Bacalu, Veronica Gorea


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *