Un cîntec despre Nisporeni pe bani cîștigați la Moscova și versuri scrise la Londra

Mihai Pruneanu Imagine: www.noroc.tv

Mihai Pruneanu Imagine: www.noroc.tv
Mihai Pruneanu
Imagine: www.noroc.tv

”Dacă vrei să petreci bine, hai la Nisporeni, la mine”, acesta este îndemnul unui tînăr ce bate la ușa show-businessului moldovenesc. Rădăcinile i se trag din Nisporeni, îi zice Mihai Pruneanu și are 27 de ani. Piesa a fost lansată chiar la începutul acestei luni.
”Pînă acum am cîntat mai mult pe la petreceri, dar a venit timpul să mă lansez și pe scene mai serioase”, a declarat Mihai Pruneanu pentru ”Expresul”, specificînd că s-a înarmat în acest sens cu trei cîntece noi, inclusiv ”Hai la Nisporeni, la mine”.
Chiar dacă locuiește la Chișinău, nu uită că baștina sa e Nisporeniul, localitatea unde s-a născut și a copilărit. De aceea și-a dorit cu tot dinadinsul să aibă în repertoriu un cîntec dedicat locurilor natale. Dar nu un cîntec oarecare, ci unul în care să fie mult suflet și dragoste.
Înainte de a realiza această piesă muzicală, tînărul a lansat un concurs pe rețelele de socializare pentru a cele mai frumoase versuri dedicate Nisporeniului. În rezultat, din mulțimea de variante care au parvenit de la participanți, versurile Doinei Agafiței, o româncă stabilită cu traiul la Londra, i-au picat cu tronc la inimă. ”Doamna mi-a transmis o poezie frumoasă și destul de mare, din care am selectat cîteva strofe pentru a fi puse apoi pe muzică”, a concretizat Mihai Pruneanu, arătîndu-se satisfăcut de rezultatul final.
”A ieșit un cîntec foarte frumos care a ajuns deja la inima multor nisporeneni”, s-a lăudat dînsul, specificînd că, imediat ce a lansat piesa pe rețelele de socializare, dar și la cîteva posturi de radio, a primit numeroase laude din partea ascultătorilor. Acum se gîndește să realizeze și un videoclip la noul său cîntec, în care să se regăsească imagini din Nisporeni.
Nu a dorit să spună cît l-a costat acest cîntec, limitîndu-se doar să menționeze că ”o piesă de calitate costă scump”.
Mihai Pruneanu a a recunoscut că banii pentru lansarea sa în muzică i-a cîștigat la Moscova, într-un restaurant moldovenesc, unde a cîntat ,timp de un an, muzică populară. Acum, intenționează  să rămînă acasă și să creeze ”muzică de calitate”, iar în străinătate va merge doar cu concertele.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *