O Cupă a rămas la Călărași

Imagine simbol: www.mts.gov.md

Imagine simbol: www.mts.gov.md
Imagine simbol: www.mts.gov.md

Peste 250 de copii din R.Moldova, dar și din țările vecine, au venit, pe 18 octombrie, la Călărași, pentru a-și demonstra capacitățile lor la lupte judo.
Cupa Turneului internațional la lupte Judo ”Open Călărași 2014” a demonstrat că, totuși, călărășenii sînt cei mai buni. Discipolii Școlii sportive ”Mihai Viteazul” au obținut 13 medalii: patru de aur, trei de argint și șase de bronz, clasîndu-se, în clasamentul general, pe locul I. Locul II i-a revenit echipei și Bălți, care a obținut în total nouă medalii, iar locul III – echipei din Hîncești, cu cinci medalii la activ. ”Cred că locul întîi spune multe despre noi”, a subliniat Mihail Festican, antrenor de judo. Succesele se datorează nu doar tinerilor sportiv, ci și antrenorilor acestora: Mihail Festican, Ion Bobeica, Gheorghe Ciubotaru, dar și directorului Vasile Bondari.
Deși s-a aflat la ediția a opta, este pentru prima oară cînd Turneul respectiv a adunat atît de mulți participanți, veniți din raioanele: Hîncești, Ungheni, Fălești, Bălți, Dondușeni, Fălești, Sîngerei și Chișinău, precum și din România și Ucraina. ”Este o premieră pentru noi și participea sportivilor străini”, a remarcat Mihail Festican.
De notat că turneul s-a desfășurat cu suportul Pimăriei Călărași și al Consiliului raional.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *