Horoscop săptămînal. 6 – 12 octombrie

horoscop6-12octombrieBerbec
Riscați să provocați niște conflicte familiale. E bine să fiți atenți la vorbele pe care le spuneți. La serviciu veți avea foarte multe de făcut, iar realizările se vor traduce în bani mai mulți.
Taur
Vă așteaptă, din punct de vedere afectiv, o perioadă de nemulțumire. Nu e neapărat să fie din cauza unor lucruri neplăcute, ci, pur și simplu, e unul din acele momente proaste care mai apar în viață.
Gemeni
O săptămînă foarte activă sub aspect social. În dragoste, vă veți bucura de zile de armonie. În continuare, banii vor fi centrul preocupărilor și aveți toate șansele să fiți eficienți în acest sens.
Rac
După o perioadă de distracții, vă veți întoarce la lucruri serioase. Vă veți pune pe muncă sau pe studii, vă veți revizui planurile și veți încerca să fiți cît mai eficienți.
Leu
Săptămîna stă sub semnul conflictului. Oriunde.  Asta nu înseamnă că veți fi nervoși, ci că, pur și simplu, treceți printr-o perioadă în care certurile pot izbucni pe neașteptate din orice motive.
Fecioara
O săptămînă sub semnul deplasărilor. Relațiile sentimentale vor fi afectate de această stare de stres în urma deplasărilor, Se recomandă un pic mai multă grijă în exprimare și comportament.
Balanța
Veți trece prin zile foarte bune din punct de vedere al tonusului fizic și psihic. Chiar și atunci cînd nu vi se întîmplă nimic, veți fi activi, binedispuși și veți transmite această stare celor din jur.
Scorpion
Vă așteaptă emoții puternice legate de dragoste. Se recomandă o retragere strategică și stăpînirea geloziei care vă caracterizează. Veți avea, în schimb, în această săptămînă, noroc la bani.
Săgetător
Veți avea parte de tulburări sentimentale. Acest lucru nu înseamnă neapărat ceva rău, ci doar că vor exista fluctuații ce vă vor scoate din banal. Vor exista și niște îngrijorări, legate de bani.
Capricorn
Veți fi preocupați de latura financiară. Toate au șanse să iasă așa cum vă doriți, atîta timp cît vă controlați la cheltuieli și împărțiți în mod inteligent eventualul surplus bănesc.
Vărsător
Dragostea va fi în centrul atenției. Orice veți întreprinde, vă va reuși. Se pare că ați intrat într-o perioadă armonioasă din punct de vedere sentimental. Există însă riscul unor incidente profesionale.
Pești
O săptămînă favorabilă rezolvării problemelor de sănătate. Tot ce a fost amînat pînă acum din diverse motive, trebuie început acum, pentru că are toate șansele să se rezolve cu bine.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *