Horoscop săptămînal. 27 octombrie – 2 noiembrie

horoscopBerbec
Perioada se anunță favorabilă, în sensul că relațiile vor evolua și există probabilitatea creării unor legături noi. Fiți atenți la o persoană de sex feminin de la serviciu: nu vă vrea binele.
Taur
Zilele se învîrt în jurul banilor și nu prea vă mai rămîne timp și de altceva. Cîștiguri mari nu se întrevăd, dar asta nu înseamnă că eforturile de acum nu vor da rezultate pe termen lung.
Gemeni
Există posibilitatea unei măriri de salariu. Acest lucru va atrage invidia unor colegi care simt că ei ar merita mai mult și care vor recurge la cuvinte dure și chiar la răspîndirea unor zvonuri.
Rac
Viața socială este foarte activă. E posibil să primiți vești bune de la o persoană dragă pe care nu ați mai vazut-o de mult. În privința relației de cuplu, gîndiți-vă dacă vreți să faceți un pas înainte.
Leu
O perioadă extrem de favorabilă schimbărilor. N-o ratați. Puteți schimba orice, fie că e vorba de relația de cuplu, de casă, profesie, sau, pur și simplu, de evoluția intelectuală și spirituală.
Fecioara
O săptămînă plină de emoții, mai ales în privința carierei. Puteți să urcați foarte mult, sau să vi se refuze o șansă la care sperați. Puteți să întoarceți lucrurile în favoarea voastră.
Balanța
Veți avea parte de mici suprize care vă vor ridica moralul. Cadouri, telefoane, invitații, cuvinte de încurajare, lucruri care vă vor demonstracă sînteți apreciați și iubiți de cei din jur.
Scorpion
Veți fi prinși cu multe probleme de familie. Pot fi evenimente, tranzacții, chestiuni de sănătate, sau conflicte. La serviciu există riscul unei greșeli majore, bazate pe o neatenție.
Săgetător
Un început de săptămînă mai prost, în special sub aspect sentimental. Veți privi totul în negru și, din păcate, partenerul nu va ști cum să vă schimbe starea de spirit.
Capricorn
Aveți șanse mari să cîștigați mulți bani și toate energiile se vor canaliza în această direcție. Astrele favorizează investițiile și speculațiile financiare. Nu uitați de partenerul de cuplu.
Vărsător
Vă veți face tot felul de planuri și calcule care, din păcate, au foarte puține șanse să iasă așa cum v-ați dori. Nu e vorba de vreun ghinion care vă urmărește, ci de grabă și superficialitate.
Pești
Nu puteți sta locului și veți căuta tot felul de motive să ieșiți din casă. Revederea cu un amic vechi vă va face bine. Cîteva surprize plăcute, făcute de cei dragi, vă vor însenina săptămîna.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *