Horoscop săptămînal | 13 – 19 octombrie

horoBerbec
În principal, muncă și iar muncă, cu rezultate mulțumitoare și care va solicita mai mult timp decît nervi. Există și partea bună: deși veți avea multe de făcut, nu vă veți simți obosiți.
Taur
E o perioadă în care trebuie să luați decizii importante. E momentul să vă gîndiți bine dacă vreți să faceți schimbări în carieră, în relație, în stilul de viață, adică să luați niște hotărîri radicale.
Gemeni
Ar trebui să vă puneți viața în ordine. Vă pricepeți foarte bine să elaborați planuri mărețe, dar nu dați atenție unor detalii ce pot schimba totul. Veți solicita mai multă atenție din partea partenerului.
Rac
Vă veți concentra energia asupra relației amoroase. Starea financiară va fi mulțumitoare și nici la serviciu nu vă veți stresa prea mult. Așa că puteți petrece un sfîrșit de săptămînă plăcut și romantic.
Leu
Nu este o perioadă favorabilă afacerilor, așa că ar fi bine să vă mulțumiți o vreme cu ceea ce aveți și să vă concentrați mai mult asupra ideii de economie, decît de cîștig.
Fecioara
Vă țineți de programul ultraorganizat, dar acest lucru nu va fi neapărat în avantajul vostru. Vor apărea multe ocazii de distracție. Profitați la maxim. Nici de bani nu e cazul să vă faceți probleme.
Balanța
O săptămînă a așteptărilor și emoțiilor, mai ales în ceea ce privește banii. Acest lucru va genera o stare de nervozitate, care se va reflecta și asupra celor din jur. Fiți atenți, nu vă descărcați pe ceilalți.
Scorpion
Veți fi visători și plini de imaginație, veți încerca să rupeți monotonia traiului cotidian cu tot felul de mici nebunii. Veți pleca într-o excursie neplanificată, veți face o achiziție extravagantă.
Săgetător
Vă așteaptă momente importante, care presupun pregătiri serioase. Veți coordona proiecte, veți fi gazdele unor evenimente, sau veți primi responsabilități noi la serviciu. Viața sentimentală va fi  monotonă.
Capricorn
Tindeți să neglijați unele probleme de sănătate care se vor agrava dacă nu sînt tratate rapid. Un conflict profesional vă așteaptă la mijlocul săptămînii, dar veți ieși cu fruntea sus.
Vărsător
Veți fi ușor melancolici și vă veți simți nemulțumiți de voi înșivă. Acest lucru vă va împinge să căutați confirmare din partea străinilor. Financiar o duceți bine.
Pești
Veți primi o lovitură neașteptata, venită din partea cuiva de la serviciu. Cineva este invidios pe realizările voastre și încearcă să vă pună bețe în roate. Fiți vigilenți și totul se va termina cu bine.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *