Condiții prielnice pentru dezvoltarea afacerilor

Imagine: albasat.md

Imagine: albasat.md
Imagine: albasat.md

Business-incubatorul de la Nisporeni își va deschide oficial ușile la începutul lui noiembrie.  Declarația îi aparține administratorului Vitalie Lazăr și a fost făcută pentru ”Expresul”.
Potrivit dînsului, sînt în așteptarea evenimentului 15 antreprenori din raion, potențiali rezidenți ai incubatorului. Trei dintre ei sînt femei, iar cel mai tînăr are 20 de ani și planifică să-și deschidă aici o patiserie. Tot aici va fi deschis un salon de frumusețe, un salon de masaj, vor fi prestate servicii de ambalare a cerealelor și semințelor, de imprimare a tablourilor pe pînză etc.
Deși clădirea viitorului incubator are o suprafață de 1600 metri pătrați, deocamdată doar jumătate a fost solicitată de potențialii rezidenții.
”Aceasta înseamnă că, la ora actuală, putem oferi spațiu încă la vreo 15 antreprenori”, ne-a spus administratorul.
”Oamenii încă nu sînt suficient de informați despre avantajele dezvoltării unei afaceri în cadrul  incubatorului. Sînt convins că, odată cu deschiderea acestuia, vom avea mai mulți doritori să beneficieze de serviciile noastre, pentru că ei se vor convinge de facilitățile acordate”, a explicat Vitalie Lazăr, după care a specificat care ar fi acestea: un preț avantajos pentru închirierea spațiului, condiții de dezvoltare a afacerii, consultanță gratuită în domeniul scrierii proiectelor și atragerii investițiilor, posibilitatea de a obține un împrumut de cel mult 60 mii lei pe un termen de pînă la trei ani pentru lansarea afacerii.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *