VIDEO | FOTO | O lecție pentru toți adulții Ungheniului

În fotografie: Copiii de la Grădinița ”Steluța” din Ungheni știu deja cum să facă ordine

În fotografie: Copiii de la Grădinița ”Steluța” din Ungheni știu deja cum să facă ordine
În fotografie: Copiii de la Grădinița ”Steluța” din Ungheni știu deja cum să facă ordine

Premieră la Ungheni. Mii de copii de la grădinițele și instituțiile școlare din oraș le-au arătat adulților cum trebuie să se comporte cu mediul, ce trebuie să facă pentru ca localitatea în care au ales să trăiască să fie mereu curată și amenajată. Pe 23 septembrie, de Ziua internațională a curățeniei, ei au făcut curățenie în curţile instituțiilor lor și în împrejurimi.
”Este un semnal pentru toți cetățenii orașului Ungheni, prin care li se atrage atenția asupra importanței și necesității menținerii curățeniei în comunitate”, a declarat primarul Alexandru Ambros.
Inițiativa de a marca la Ungheni această zi importantă anume în așa mod îi aparține Primăriei. Totodată, a fost dat startul  Campaniei „Participă la colectarea selectivă a deşeurilor reciclabile – protejeaza mediul !”, organizată în cadrul proiectului „Introducerea practicilor inovative de management al deşeurilor în oraşele selectate din Georgia, Moldova și Armenia”,  finanţat  de Comisia Europeană prin Programul Operaţional Comun Bazinul Mării Negre pentru 2007-2013.
Grație proiectului respectiv, bunele practici de management al deşeurilor din oraşul Ungheni vor fi transmise către partenerii din Georgia și Armenia.
Managerul proiectului, Svetlana Ciobanu, a catalogat acțiunile copiilor și tinerilor ungheneni din 23 septembrie drept ”ecologice educative”.[wzslider]

VIDEO: Canal Regional
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *