Un cadou orașului Ungheni

Imagine simbol: www.romaniaturistica.ro

Imagine simbol: www.romaniaturistica.ro
Imagine simbol: www.romaniaturistica.ro

Sportivii de la Stația Orășenească a Tinerilor Turiști (SOTT) și-au mai adăugat cîteva medalii în pușculița lor, care devine tot mai voluminoasă.
Recent, ei au participat la Campionatul Republicii Moldova la turism nautic pentru maturi, care a avut loc pe rîul Nistru, în preajma satului Talmaz, raionul Ștefan Vodă, în așa-numitul loc Turunciuc.
La proba ”Caiac-2”, echipa din Ungheni, formată din Veaceslav Popovici și Grigore Zănoagă, a ocupat un merituos loc II, iar echipa mixtă formată din Mihai Cebotari și Ecaterina Alexeev s-a clasat pe locul III.  La proba ”Caiac-1” Mihai Cebotari a ocupat locul doi, iar Ecaterina Alexeev s-a clasat pe locul I, devenind astfel campioana Republicii Moldova.
”Acțiuni de salvare”, a fost proba în care tinerii turiști nautici ungheneni s-au impus fără drept de apel și s-au clasat pe locul I.
Astfel, în clasamentul general pe echipe, SOTT Ungheni a ocupat locul I, adică a devenit campioană a Republicii Moldova. ”Ne bucurăm că am reușit, după doi ani, să aducem Cupa din nou la Ungheni”, a declarat Tudor Popovici, instructor-metodist la SOTT Ungheni.
Totodată, unghenenii Igor Zaeț, Xenia Duboveț și Grigore Zănoagă au participat la concursul ”Miss și Mister Turunciuc 2014”. Ei au avut de trecut 12 probe, după care Grigore Zănoagă s-a ales cu mențiunea ”Simpatia publicului”, iar Igor Zaeț și Xenia Duboveț au devenit ”Miss și Mister Turunciuc 2014”.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *