Nuntă cu martori din Africa și SUA

Imagine simbol: shok.md

Imagine simbol: shok.md
Imagine simbol: shok.md

Au participat la o nuntă din Nisporeni, fiind, în acelașii timp, foarte departe de casă. Una – în SUA, alta – în Africa, a treia – în Europa.  Este vorba de trei surori originare din Nisporeni, care nu au putut să rateze nunta celei de-a patra lor soră.
”A fost o ceremonie neobișnuită”, ne-a spus Liuba Ciorici, șefa Oficiului Stării Civile Nisporeni. Pentru prima oară, angajații de aici au fost martorii unei cununii civile de acest gen. Nu s-a mai înregistrat la Nisporeni nici o căsătorie în prezența unor oaspeți virtuali. ”Am trăit, în acea zi, alături de miri, emoții deosebite, mai ales în momentul în care ei și-au zis ”da”, iar cei de departe le-au strigat într-un glas: ”Amar!”, îndemnîndu-i astfel să-și pecetluiască dragostea printr-un sărut”, a mărturisit Liuba Ciorici. Pînă și pocalele cu șampanie au fost ciocnite virtual, apoi fiecare dintre cei ”prezenți” la nuntă au sorbit în unison din licoarea aurie.
Cuplul ce și-a înregistrat căsătoria în acest mod este trecut de prima tinerețe. Cei doi au peste 50 de ani și cîte un mariaj ratat în spate. Ambii au fost plecați la munci peste hotare. El – în Federația Rusă, ea – în Italia. Chiar dacă sînt din Nisporeni, soarta a vrut ca ei să se reîntîlnească, după mulți ani, pe o rețea de socializare. Departe de cei dragi, departe de meleagurile natale, au înțeles că sînt făcuți unul pentru altul și, drept dovadă, le este acum proaspătul certificat de căsătorie.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *