Încă un succes pentru boxerul unghenean Constantin Bejenaru – "the Moldovan Thunder"

bejenaru constantinPugilistul originar din Ungheni, Constantin Bejenaru, care reprezintă România pe arena internaţională, a obţinut o nouă victorie. El l-a învins la puncte pe americanul Tyyab Beale într-o luptă la categoria supergrea, desfăşurată la New York.
Boxerul moldovean, Constantin Bejenaru, continuă să facă senzaţie în boxul profesionist din Statele Unite ale Americii. Supranumit „Tunetul din Moldova”, Bejenaru l-a învins la puncte, după şase runde, pe americanul Tyyab Beale, în cadrul unei gale care a avut loc la New York.
În ultima rundă, Bejenaru a reuşit chiar şi un knockdown, iar toţi cei trei arbitrii i-au acordat victoria sportivului originar din Moldova.
Astfel, Bejenaru rămâne neînvins la categoria supergrea. El are în palmares şapte victorii din tot atâtea lupte disputate.
Moldoveanul are 30 de ani şi e născut în oraşul Ungheni. Din 2006, Bejenaru reprezintă România pe arena internaţională.
În 2011, acesta a devenit primul discipol al boxului din Moldova care a ajuns să lupte la profesionişti în categoria Supergrea. În prezent, Bejenaru este antrenat de Don Turner, care l-a pregătit pe celebrul Evander Holyfield.

Sursa: publika.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *