Horoscop săptămînal. 15 – 21 septembrie

horoscop-15-21-septembrieBerbec
Îndreaptă-ți atenția către persoana care are nevoie de tine, încearcă să fii cît mai receptiv. Cere ajutorul prietenilor pentru a obține ceva ce îți dorești de mult timp. Cu siguranță, vei avea succes.
Taur
E o săptămînă plină de pasiune. Nu trebuie să te sperii. Spre sfîrșitul săptămînii, oricît ți-ai dori să-ți petreci timpul în singurătate, nu vei reuși. Îți va părea prea tristși vei ieși cu prietenii.
Gemeni
Încearcă să-ți canalizezi energia pe care o ai către o altă persoană chiar începînd cu ziua de luni. Ar trebui să te simți norocos că ai posibilitatea de a petrece cît mai mult timp cu persoana iubită.
Rac
Compromisurile vor fi la ordinea zilei. Fie că vrei să obții ceva, fie că vrei să eviți un conflict, ești mereu dispus să faci un compromis, care poate fi extrem de important în unele cazuri.
Leu
Viața sentimentală va fi importantă pentru tine, vei dori să-ți consolidezi relația prin acțiuni concrete, care te vor aduce aproape de persoana dragă. Nimic nu-ți stă în cale pe plan profesional.
Fecioara
Totul îți merge conform propriilor planuri, norocul e de partea ta și simți că ai parte de toată bunăvoința și sprijinul celor din jur. Legăturile de familie sînt mai puternice în această perioadă.
Balanța
Simți că parcă te izolezi de ceea ce se întîmplă, pentru a da un înțeles lucrurilor, dar pînă la urmă personalitatea ta te va ajuta să treci peste aceste momente grele. Ai răbdare și ia lucrurile ca atare.
Scorpion
Îți finalizezi proiectele începute cu mult timp și analizezi noi concepte de dezvoltare profesională. Simțul practic îți aduce realizări importante la locul de muncă, dar și în viața personală.
Săgetător
Ești cu capul în nori, faci greșeli, neglijezi activități importante și pierzi ocazii de a-ți reabilita imaginea la locul de muncă. Găsește-ți liniștea interioară, pentru a putea trăi în liniște.
Capricorn
Te simți foarte optimist în ceea ce privește modul în care viața ta se va schimba. Încearcă să-ți canalizezi atenția către noi proiecte. Vei reuși să duci la îndeplinire planurile pe care le ai.
Vărsător
O săptămînă dedicată conexiunilor cu cei din jur. Este vorba despre a fi disponibil pentru a recepționa mesajele sociale venite din partea celorlalți, de cele mai multe ori necunoscuți.
Pești
Ești pregătit să depui orice efort pentru ca viața sentimentală să se îmbunătățească. Găsește timp pentru a explica celor din jur tot ceea ce trebuie să știe. Vei avea doar de cîțtigat.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *