În poșeta femeii | Ce se întîmplă dacă bei apă pe stomacul gol?

Imagine simbol: www.pentrudive.com

Imagine simbol: www.pentrudive.com
Imagine simbol: www.pentrudive.com

Numeroase studii au confirmat efectul extraordinar pe care îl are asupra corpului nostru apa băută pe stomacul gol. Iată care sînt aceste beneficii.
Cînd te trezeşti dimineaţa, înainte să te speli pe dinţi, bea 640 de ml de apă. Apa pe care o bei nu trebuie să conţină fluorură. Spală-te pe dinţi şi, în următoarele 45 de minute, nu mai bea sau mînca nimic. După 45 de minute, poţi avea micul dejun obişnuit.
După micul dejun, prînz şi cină, nu bea şi nu mînca nimic timp de două ore. Cei care nu pot să bea patru pahare de apă pe stomacul gol, pot să înceapă cura cu acea cantitate pe care o acceptă corpul lor, pînă se obişnuiesc cu doza recomandată.
Cîte zile trebuie să dureze tratamentul?
– Tensiune arterială  crescută – 30 de zile;
– Boli gastrice – 10 zile;
– Diabet – 30 de zile;
– Constipaţie – 10 zile;
– Tuberculoză – 90 zile;
În mod ideal însă, ar trebui ca acest obicei al consumului de apă pe stomacul gol să fie o normalitate în viaţa noastră, să fie o rutină. În acest mod, bind apă de dimineață, îţi asiguri energia zilnică necesară şi îţi ajuţi organele să funcţioneze mai bine. Sîntem 75% apă şi avem nevoie de apă pentru a funcţiona optim!
Atenţionare specială:
Persoanele care suferă de artrită ar trebui să aplice această metodă în primele trei zile ale săptămînii şi apoi să facă pauză, după care, să reia din nou, de data aceasta în fiecare zi a săptămînii. Acest tratament nu are efecte adverse, cu excepţia nevoii de a urina mai des.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *