Horoscop săptămînal. 11 – 17 august

horoscop-11-17august-Berbec
Evadezi din rutină și ai curajul să te îndrepți către noi orizonturi, trăind momente de neuitat din punct de vedere emoțional. Eforturile tale dau rezultate, iar insistența te face să reușești.
Taur
Lucrurile vor fi cît se poate de promițătoare. Norocul va fi de partea ta, mai ales în stabilirea unor relații. Noi legături sînt țesute cu ușurință, viața socială devine un element important.
Gemeni
Emotivitatea ta iese tot mai mult în evidență, va fi chiar imposibil să le dai celorlalți impresia că ești stăpîn pe tine, de aceea unele negocieri se pot desfășura în dezavantajul tău.
Rac
O săptămînă perfecta: bine remunerată, dinamică, agreabilă din punct de vedere sentimental și încărcată de oportunități de schimbare, care îți fac cu ochiul și te predispun la meditație.
Leu
Comunicarea este elementul de bază al acestei săptămîni, vei simți nevoia de a te face ascultat și vei atrage atenția prin discursuri și sfaturi, cu condiția de a nu face observații care deranjează.
Fecioara
Ai inspirație în ceea ce privește schimbările pe care vrei să le faci în această perioadă, alegerile sînt aproape naturale, însă nu vin fără analize și reflecții ample făcute în prealabil.
Balanța
Decizi că nu este momentul să îți menajezi capacitățile, depui orice efort pentru a face ca lucrurile să se întîmple, nu ești omul care să stea nici chiar atunci cînd oboseala își spune cuvîntul.
Scorpion
Săptămîna este o oază de liniște și regăsire spirituală, îți oferi timpul necesar pentru a te evalua și pentru a stabili prioritățile. Pe plan financiar, vei simți că situația devine în fiecare zi mai bună.
Săgetător
Concentrat pe succese, vei găsi cele mai bune moduri de a reuși, cu condiția de a păstra niște scopuri care să merite efortul depus de tine și care să nu se transforme în iluzii deșarte.
Capricorn
Ești foarte nesigur pe tine, nu te bazezi pe forța ta de atractivitate, deși este un punct forte pentru tine. Întîlnirile pe care le vei avea vor confirma acest fapt. Eforturile pe care le depui la serviciu sînt apreciate.
Vărsător
O perioadă dinamică, impusă de anturaj, care te face să trăiești mai intens orice experiență. Schimbările importante nu te înspăimîntă. Dn contra, ești dispus să le întîmpini cu o deschidere uimitoare.
Pești
Ai toate atuurile necesare pentru a-ți finaliza proiectele, însă îți lipseste motivația, ceea ce poate fi o problemă atunci cînd colaborezi cu oameni foarte dedicați muncii lor.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *