Cetățeni informați datorită noilor monitoare

DSC_0022În scurt timp, unghenenii vor avea posibilitatea să urmărească cele mai importante activități și evenimente organizate de Primăria orașului Ungheni și Consiliul Orașănesc prin intermediul a două monitoare pe bază de LED.
Acestea deja pot fi văzute  la intersecția a două străzi foarte aglomerate din orașul Ungheni: Națională – Decebal și Bernardazzi – Hașdeu. La moment, monitoarele sunt în regim de testare, însă, în curînd, pe ecranele acestora vor apărea informații utile pentru locuitorii din Ungheni. Prin intermediul lor, unghenenii vor putea oricînd afla despre activitățile și evenimentele autorităților publice locale, proiecte implementate în oraș și anunțuri. De asemenea, datorită monitoarelor, care vor funcționa permanent, locuitorii vor putea afla detalii interesante despre istoria orașului nostru, unghenenii de excepție, dar și alte informații utile. De exemplu, Primăria va folosi cele două monitoare pentru a aduce la cunoștința locuitorilor despre reparațiile drumurilor și căile de ocolire, reparațiile la apeduct sau liniile de electricitate sau situațiile de urgență.
Monitoarele pe bază de LED au fost achiziționate în cadrul proiectului Parteneriat Durabil Lărgit pentru Reforma de Descentralizare, finanțat de Uniunea Europeană prin programul EuropeAid. Datorită faptului că sunt de ultimă generație, acestea sunt durabile, dar și economice din punct de vedere energetic.costul lor este de 9780 de euro.
Reamintim că aceste două monitoare nu sunt singurele surse prin care Primăria orașului Ungheni încearcă să îmbunătățească dialogul cu locuitorii orașului. Pagina de internet, www. ungheni.md, reprezintă un alt mijloc de informare și sensibilizare a cetăţenilor. Prin intermediul acesteia, în timp real, aflați despre activitățile desfășurate în cadrul primăriei.
Anterior, în preajma sediului primăriei a fost amplasat un panou informativ, pe care, la fel, găsiți informații ce țin de activitatea instituției.[wzslider]
Sursa: ungheni.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *