Un drum de un milion la Boldurești

Imagine simbol

drumul Bolduresti-Nisporeni Imagine simbol: http://photos.casata.md/
drumul Bolduresti-Nisporeni
Imagine simbol: http://photos.casata.md/

Un milion de lei din Fondul Rutier se vor  îndrepta, în curînd, spre Boldurești pentru reparația drumului de acces spre sat. S-a optat pentru varianta albă, adică pentru pietriş.  Lucrările vor începe în luna august, pe o porțiune de drum de trei kilometri, și vor finaliza în septembrie.
Chiar și așa, investiția nu inspiră prea mult optimism autorităților publice locale. Primarul de Boldurești, Vasile Miron, și-a exprimat neîncrederea vizavi de durabilitatea acestui proiect. ”Avem de a face cu un relief complicat în zonă și, imediat ce vor începe ploile de toamnă, o parte din înveliș va fi spălat de ape, creîndu-ne astfel dureri de cap. Drumul proaspăt reparat se va deteriora cu siguranţă”, a explicat dînsul, menționînd că, pentru o reparație serioasă, este nevoie de o sumă mult mai mare de bani.
Pe de altă parte, Vasile Miron a subliniat că drumul respectiv este unica legătură a localității cu centrul raional și, în situația creată, chiar și o astfel de reparație va fi binevenită pentru boldureșteni.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *