Un colţişor ecologic pentru tinerii din Ungheni

În fotografie: La muncă, pentru crearea unui colţişor ecologic

În fotografie: La muncă, pentru crearea unui colţişor ecologic
În fotografie: La muncă, pentru crearea unui colţişor ecologic

Elevii şi profesorii Liceului “Vasile Alecsandri” din Ungheni vor beneficia de un spaţiu de recreere în timpul pauzelor. Acesta va fi amplasat pe teritoriul din preajma anexei instituţiei, şi va fi amenajat, datorită proiectului “Colţișorul ecologic pentru tinerii din orașul Ungheni”, finanţat de Fundaţia Comunitară Ungheni prin Fondul pentru Tineri.
În perioada 17 iunie – 14 iulie, grupul de iniţiativă a liceului, împreună cu părinţii şi profesorii, au pregătit terenul pe care vor fi amplasate bănci, coşuri de gunoi, vor fi plantaţi arbuşti decorativi.
Pentru a-i informa pe locuitorii oraşului despre acest proiect, au fost organizate mese rotunde cu participarea elevilor din clasele gimnaziale, iar în scuarul “Grigore Vieru” a fost vernisată expoziţia “Ecologia este ştiinţa luptei pentru existenţă”. Au fost distribuite flayere, a fost organizat şi un flashmob, la care au fost invitaţi toţi cei care au biciclete.
Grupul de iniţiativă de la Liceul “Vasile Alecsandri” şi-a propus să încurajeze şi în continuare  unghenenii să se implice în soluţionarea problemelor de mediu prin amenajarea spaţiilor verzi şi, implicit, crearea unui oraş cu adevărat european.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *