În poșeta femeii | Foloseşte zaţul de cafea pentru frumuseţea ta

Imagine simbol: www.cronicadeiasi.ro

Imagine simbol: www.cronicadeiasi.ro
Imagine simbol: www.cronicadeiasi.ro

Zaţul de cafea are multe întrebuinţări, care îţi pot fi utile dacă vrei să arăţi foarte bine. Despre unele ştiai, dar altele te vor surprinde, cu siguranţă.
Amestecă zaţ de cafea cu un albuş, aplică-l pe coapse şi fund, apoi înveleşte zona în plastic. Lasă să acţioneze timp de o jumătate de oră. Aspectul de coajă de portocală a pielii (celulita) nu va dispărea ca prin farmec, dar se va diminua la sigur.
Amestecă zaţ de cafea cu  ulei de măsline. Vei obţine un exfoliant de mare ajutor pielii. Foloseşte această combinaţie pentru a îndepărta celulele moarte de la suprafaţa pielii.
Tot din zaţ de cafea se poate face şi un scrab de corp sută la sută natural, foarte eficient penrtu corpul tău. Amestecă o jumătate de cană cu zahăr brun, o lingură cu extract de vanilie, o linguriţă cu scorţisoară, 1/8 cană cu ulei de aloe vera şi două linguri de zaţ de cafea. Cu acest amestec se maseazăcorpul şi faţa după care se clăteşte cu apă călduţă.
Iată şi o altă reţetă. Fierbe zaţul rămas în urma preparării cafelei într-o cană cu 200 mililitri de apă şi, după ce s-a răcit, aplică-l pe pielea bronzată. Lasă timp de 20 de minute, apoi clăteşte cu apă rece. Vei fi uimită de culoarea bronzului tău.O culoare frumoasă va obţine şi părul, dacă vei utiliza acelaşi procedeu. Este folositor pentru brunete, dar şi pentru persoanele cu păr roşcat sau în nuanţe închise. Te va ajuta să-ţi împrospătezi culoarea.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *