Horoscop săptămînal. 7 – 13 iulie

horoscop-7-13-iulieBerbec
Un început de săptămînă promiţător, cu noi provocări în domeniul carierei care stagna de ceva vreme. Toate planurile şi proiectele vor fi finalizate în timp util.
Taur
O săptămînă mai bună decat cea precedentă. Economi şi calculaţi din fire, nu veţiîntîmpina dificultăţi în rezolvarea problemelor financiare care, de altfel, nici nu sînt atît de mari pe cît par.
Gemeni
Tot ce v-aţi propus aţi reuşit, iar săptămîna care urmează va fi o încununare a efortului depus. Financiar este o perioadăfoarte bună. Atenţie, nu puţine sînt persoanele care vă poartă pică.
Rac
Se preconizează o săptămînă plină de evenimente pozitive, mai ales în plan sentimental. O atenţie deosebită ar trebui să o acordaţi familiei, de care v-aţi cam îndepărtat în ultima perioadă.
Leu
Aveţi nevoie mai mult decît oricînd de recunoaşterea şi aprecierea celor din jur, deoarece acum sînteţi foarte predispuşi la depresii. Norocul vostru este că persoana iubită vă stă alături.
Fecioara
Sînteţi renumiţi pentru meticulozitatea şi rigurozitatea voastră. Cu toate acestea, vă puteţi aştepta la mari probleme la serviciu. Nu trebuie sub nici o forma să lăsaţi problemele personale să vă afecteze munca.
Balanţa
În săptămîna care urmează orice poate fi cuvîntul de ordine, mai puţin echilibru. Financiar staţi foarte bine, tocmai de aceea vă puteţi permite o vacanţă în afara ţării.
Scorpion
O săptămînă favorabilă dezvoltării unor relaţii de parteneriat cu persoane din afara ţării, nu se ştie cînd va fi momentul să vă doriţi mai mult de la un loc de muncă şi atunci veţi fi nevoiţi să apelaţi la cunoştinţe de încredere.
Săgetător
Vă daţi silinţa să vă faceţi datoria aşa cum trebuie. Rezultatele nu se vor lăsa desigur aşteptate, spre sfîrşitul săptămînii puteţi spera chiar la o ameliorare considerabilă a situaţiei financiare.
Capricorn
Aveţi mult de lucru. Mai aveţi de acoperit unele datorii, în plus intenţionaţi săvă renovaţi casa, iar asta nu se poate realiza decît cu economii şi renunţare la capricii şi vacanţe.
Vărsător
Sînteţi predispuşi la accidentări uşoare, deci atenţie sporită. La serviciu vă veţi simţi probabil copleşiţi de numeroasele sarcini ce vă sînt atribuite, dar le veţi finaliza pe toate cu brio.
Peşti
Un început de săptămînă relaxant din punct de vedere professional. Apoilucrurile se vor precipita, căci nerăbdarea de a finaliza unele proiecte mai importante devin tot mai mari.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *