Horoscop săptămînal. 28 iulie – 3 august

horoscop-28-iulie---3-augustBerbec
Veţi căuta să fiţi permanent în centrul atenţiei şi vă veţi lăsa conduşi de primele impulsuri, ceea ce nu e tocmai indicat. Financiar vorbind, în această săptămînă veţi avea numai de cîştigat.
Taur
Sînteţi dornici să începeţi lucrul la un nou proiect. Deşi în prima instanţă nu veţi obţine rezultate spectaculoase, pe măsură ce vă veţi implica, veţi înţelege că alegerea făcută este cea corectă.
Gemeni
Aveţi serioase motive de îngrijorare la serviciu, şefii sînt nemulţumiţi, riscaţi săvă pierdeţi credibilitatea, ar fi cazul să reveniţi pe linia de plutire. Atenţie la discuţiile în contradictoriu.
Rac
O săptămînăîncărcată la serviciu, dar destul de pozitivă. Financiar, nu există momentan motive de îngrijorare, încrederea în forţele proprii şi spiritul de iniţiativăvă stimuleazăîn noile activităţi.
Leu
O perioadă excelentă din punct de vedere sentimental. Cu banii staţi mai prost, dar nu irecuperabil, ideal ar fi să vă abţineţi de la cheltuieli inutile sau investiţii majore.
Fecioara
Veţi avea parte de zile foarte agitate, în care veţi avea nevoie de întreg talentul organizatoric pentru a pune la punct un eveniment important. Atenţie la sănătate, pe care aţi cam neglijat-o.
Balanţa
O săptămînă în care veţia avea de făcut multe schimbări, nu toate plăcute sau favorabile interesului propriu, dar oarecum forţate de împrejurări. Relaţiile cu persoana iubită s-au cam deteriorat.
Scorpion
Sînteţi angrenaţi în tot felul de proiecte, care se vor dovedi a fi mai obositoare decît aţicrezut. Partenerul de viaţă se simte neglijat şi pus pe locul doi, după problemele de serviciu.
Săgetător
Nimic nu pare să vă stea în cale. Aveţi o putere de muncă extraordinarăşi sînteţi foarte motivaţi financiar. În dragoste există divergenţe de opinie, dar care nu vă vor afecta relaţia.
Capricorn
În perioada care urmează vă hotărîţi să vă acordaţi o mică vacanţă care, judecînd după eforturile depuse în timpul anului, ar merita să fie una cu adevărat memorabilă.
Vărsător
O săptămînă plină de surprize în plan sentimental şi răsturnări de situaţie. O săptămînă foarte agitată în care nu vă veţi putea concentra pe nimic altceva decît de planul sentimental.
Peşti
O săptămînă ceva mai relaxată, la serviciu lucrurile stau bine, financiar vorbind aveţi chiar mari şanse la cîştiguri neaşteptate. Aţi putea purta ceva discuţii în familie privind un împrumut.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *