Şi iarăşi a plouat cu stele

Imagine simbol: www.primaria.causeni.org

Imagine simbol: www.primaria.causeni.org
Imagine simbol: www.primaria.causeni.org

Fenomenul s-a produs pe 21 mai, la grădinița ”Licurici” din Ungheni, cînd a avut loc concursul de cîntece și poezii ”Ploița de stele”, ediția a VII-a. Toată atenția publicului prezent la eveniment a fost concentrată asupra celor șase concurenţi, toţi copii talentați din grupele pregătitoare: Luca Lăpteanu, Felicia Crețu, Adelina Voinorovici, Alexandra Ciuvaga, Andreea Mușet și Gabriela Pogorea.
Micile ”steluțe” au prezentat cîte un cîntec de estradă, unul popular și au recitat cîte o poezie. Fiecare a fost notat, pentru prestaţia sa, cu cîte o steluță din partea juriului. La final, toţi au primit cîte o diplomă de participare și o jucărie din partea conducerii grădiniței. ”Ne mîndrim cu acești copii talentați. Ne-am dorit ca drumul lor în lumea frumosului să înceapă anume din grădiniță și, mai cu seamă, de la acest concurs”, a menționat Valentina Procopovici, directoarea grădiniței.
”Azi steluță, mîine stea”
„Ne dorim ca fiecare copil ce va ieși din instituţia noastră să ştie cine a fost Tereza Sobolevschi și cît de frumos a cîntat copilăria în creația sa”, a declarat pentru „Expresul” Claudia Sîrbu, directoarea grădiniței ”Tereza Sobolevschi” din Ungheni. Anume în acest scop aici a avut loc, pe 30 mai, concursul muzical ”Azi steluță, mîine stea”, ajuns la ediția a XII-a. Evenimentul a fost dedicat în exclusivitate creației compozitoarei Tereza Sobolevschi, fost lucrător muzical la această grădiniţă care azi îi poartă numele.
Concursul a adunat 14 copii din grupele medii și pregătitoare, care au făcut tot ce au putut ca să impresioneze juriul. La final, Svetlana Gaiduc, metodistă la grădiniță, membră a juriului, s-a declarat satisfăcută de prestația concurenților, declarînd că ediția curentă a fost o reușită.
În aceeași zi, la grădiniță a fost sărbătorită şi Ziua Copiilor. Toți cei 360 de copilași din cele 13 grupe au trăit clipe frumoase alături de eroii din povești, au savurat din plin dulceața căpșunelor și dulciurilor oferite de administrația grădiniței, s-au bucurat de cadourile pe care le-au pregătit părinții pentru ei în acea zi.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *