Cei mai buni businessmani

Imagine: albasat.md

Imagine: albasat.md
Imagine: albasat.md

Antreprenoriatul nisporenean se dezvoltă cu pași lenți, dar siguri. Declarația îi aparține lui Vitalie Lazăr, șeful Secției economie Nisporeni, și a fost făcută pentru ”Expresul” după ceremonia de totalizare a concursului ”Cel mai bun antreprenor al anului”, ediția a IX-a.
Evenimentul a avut loc pe 31 mai. Într-o atmosferă festivă, au fost menţionaţi cei mai buni antreprenori din raionul Nisporeni care au afaceri în sfera de producție (industria prelucrătoare), construcții, comerț, prestări servicii. Au răsunat numele a 29 de conducători de întreprinderi micro, mici și mijlocii, cărora le-au fost înmînate diplome și premii din partea Consiliului raional, organizatorul concursului. ”Sperăm că la anul vom avea mai mulți participanți, căci pregătim un teren propice de dezvoltare a businessului mic şi mijlociu la Nisporeni.
Este vorba de Incubatorul de afaceri, care urmează să fie inaugurat pînă la finele anului”, a comunicat Vitalie Lazăr, menționînd că aici vor putea să-şi dezvolte afacerile 25 de agenți economici. Pentru buna organizare a evenimentului și pentru premiere Consiliul raional Nisporeni a cheltuit, în total, 75 mii de lei.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *