Horoscop săptămînal. 23 – 29 iunie

horoscop23-29-iunieBerbec
Un gest urît venit din partea unei persoane apropiate vă va strica buna dispoziţie. Vă veţi simţi trădaţi sau abandonaţi. Partea pozitivă este căveţi găsi persoane care să vă ofere consolare.
Taur
Starea uşor melancolicăîn care văaflaţi vă sporeşte farmecul personal şi vă dă o aură de mister. Veţi avea parte de foarte mult stres la serviciu şi veţi simţi că nu puteţi duce la îndeplinire proiectele.
Gemeni
Tindeţi să neglijaţi unele probleme de sănătate care vă dau mici semnale de alarmă. Veşti bune pe plan profesional, aveţişanse să primiţi o mărire de salariu. Dragostea e la cote maxime.
Rac
Vă pregătiţi intens pentru evenimente din viitorul apropiat. Energie aveţi destulă, viaţa socială nu vă oferă prea multe variante de distracţie, aşa că vă puteţi concentra asupra unor lucruri serioase.
Leu
Veţi fi deosebit de visători, vă veţi face tot felul de planuri. Din acest motiv, veţi fi nişte parteneri de conversaţie încîntători, aşa că e bine să ieşiţi mai mult în lume şi să comunicaţi.
Fecioara
O săptămînă a aşteptărilor neîmplinite, legate în primul rînd de planul sentimental. Această suspendare vă va genera o stare de nervozitate, care se va reflecta şi asupra celor din jur.
Balanţa
O săptămînă destul de plină: sînteţi activi la serviciu, mergeţi la cumpărături, vă faceţi calcule diferite. În domeniul sentimental, ocaziile nu vă ocolesc, iar şarmul personal va atrage mulţi admiratori.
Scorpion
Veţi fi un pic lipsiţi de energie, mai puţin organizaţi şi cu mai puţin chef de muncă. Va fi de ajuns un gest amabil, o surpriză făcută de partener ca să vă scoată din această stare de moleşeală.
Săgetător
Săptămînava fi dedicată planului sentimental. Veţi simţi că trebuie să vă puneţi problemele în ordine. Nu trebuie să uitaţi nici de planul profesional, pentru căvă aşteaptă nişte provocări.
Capricorn
Ar fi timpul ca săfiţi un pic mai flexibili şi săintroduceţi elemente noi în viaţă, fie legate de profesie, de locuinţă sau de orice altceva. O problemă legată de bani vă va tulbura somnul.
Vărsător
E momentul să analizaţi serios dacă sînteţi sau nu mulţumiţi de serviciu, dacă să faceţi vreo achiziţie semnificativă, adică să luaţi hotărîri importante ce vor avea consecinţe pe termen lung.
Peşti
Săptămîna nu străluceşte la capitolul surprizelor, dar asta nu înseamnă ca nu va fi bună. Munca va da rezultate destul de bune şi rapide. Veţi fi mulţumiţi şi de aspectul financiar.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *