VIDEO | "Din senin m-a lovit". Un băiat din satul Unțești spune că fost bătut de primarul localității

Captură: publika.md

Captură: publika.md
Captură: publika.md

Un adolescent de 15 ani din satul Unţeşti, raionul Ungheni a ajuns la spital după ce ar fi fost bătut chiar de primarul satului. Medicii spun că tânărul are comoţie cerebrală şi că va rămâne internat încă multe zile. Deocamdată, nu se ştie ce l-a determinat pe edil să-l lovească pe băiat.
Adolescentul spune că primarul satului s-a apropiat de el şi, din senin, l-a lovit.
„Noi stăteam seara cu băieţii, ne jucam la telefon. Pe neprins de veste a venit primarul şi m-a lovit în cap, eu am căzut jos, mi-am pierdut cunoştinţa. A zis că hai la tata acasă, să mă arate lui tata că îs beat şi mă târâia de gât şi pe drum mă lovea cu palmele”, spune băiatul.
Mama băiatului susţine că primarul era în stare de ebrietate.
„Eu am venit, am auzit copilul strigând, nu trage, ce ţi-am făcut, nu trage în mine. El a căzut şi învârtea pe pământ cu dânsul şi striga nu mă ucide.Primarul era beat criţă„, a zis mama victimei.
Băiatul a fost internat la Spitalul din Ungheni. Medicii spun că adolescentul va avea nevoie de îngrijiri medicale timp de zece zile.
„Diagnoza preventivă comoţie cerebrală acută. Starea lui este satisfăcătoare, dar se prelungesc durerile de cap şi greţuri”, a menţionat Anastasia Babiuc, medic de gardă.
Părinţii copilului au depus o plângere la Poliţie.
„La moment se investighează cazul. A fost audiată victima, urmează să fie audiate persoanele, cu care era victima, copiii minori. Primarul nu a fost de găsit la moment„, a declarat Ivan Filimon, procuror al raionului Ungheni.
Oamenii legii vor decide în baza cărui articol va fi cercetat alesul local, după ce vor fi prezentate rezultatele expertizei medico-legale.

Sursa: publika.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *