În poșeta femeii | Greşeli care îţi provoacă riduri mult prea devreme

Imagine simbol: zumi.md

Imagine simbol: zumi.md
Imagine simbol: zumi.md

Vezi ce greşeli faci zilnic, care îţi produc riduri cu mult înainte de vreme. Învaţă să nu le repeţi, ca să te bucuri de un ten strălucitor şi neted mai mult timp.
Toată lumea ştie că, de la o vîrstă, să stai la soare fără cremă cu factor de protecţie este o idee proastă. La fel de nocive şi cauzatoare de riduri mai sînt: lipsa somnului, consumul de alcool, toxinele în exces, fumatul.
Faci riduri dacă mesteci gumă des. Specialiştii au ajuns la concluzia că mestecatul de gumă şi consumul băuturilor printr-un pai produce riduri. Mai exact, muşchii feţei se contractă regulat în acest fel, ceea ce creează riduri de expresie. În timp, ele rămîn pe faţă şi se adîncesc, mai ales dacă sînt corelate cu alţi factori, cum ar fi fumatul sau consumul de alcool.
Faci riduri dacă ai biroul la fereastră. Cînd soarele este foarte puternic, razele ultraviolete şi infraroşii ajung la tine, chiar şi prin geam.
Faci riduri dacă dormi cu faţa în jos. Un alt aspect la care multe femei nu se gîndesc este că pielea de pe faţă se ridează şi în somn. Dacă obişnuieşti să dormi cu faţa pe pernă, sau cu faţa în jos în general, tenul îţi este expus la frecare, la cute şi îmbîcsirea porilor. În timp, aceşti factori duc la apariţia ridurilor pe frunte şi obraji.
Ca ridurile să apară cît mai tîrziu posibil, zîmbiţi mai des.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *