Horoscop săptămînal. 12 – 18 mai

horoscop 12 - 18 maiBerbec
Veţi fi foarte activi: multă muncă, pînă în pragul epuizării. Partea bună e că efortul va fi răsplătit pe măsură. Nu este exclusă o avansare. Veţi primi nişte promisiuni legate de bani care vă vor vor da mari speranţe.
Taur
Cînd un taur se plictiseşte, începe să mănînce. Deci, săptămîna s-ar putea sfîrşi cu ceva kilograme în plus, pentru că veţi fi inactivi şi doar ceva cu totul deosebit vă va scoate din amorţeală.
Gemeni
Veţi avea impresia că cei din jur vă ascund ceva. Comportamentul celor apropiati vă va contraria şi vi se va părea că orice vorbă conţine o aluzie. O realizare profesională vă va aduce în centrul atenţiei.
Rac
O săptămînă plină de schimbări şi aventuri. Nişte emoţii legate de şcoală sau serviciu, vă vor da un surplus de adrenalină care vă va face mai eficienţi. În privinţa banilor, nu veţi avea prea multe surprize.
Leu
Faceţi ce faceţi şi reuşiţi să vă complicaţi viaţa amoroasă, în special cei singuri. O nemulţumire legată de bani vă va face să schimbaţi nişte planuri profesionale.
Fecioara
Săptămîna e departe de a fi plictisitoare. Acest lucru poate însemna orice, dar e de bine. Perioada începe cu o veste bună dată de cineva de departe, posibil chiar anunţarea vizitei cuiva drag.
Balanţa
O săptămînă cam neplăcută sub aspect financiar. Problema nu va fi neapărat lipsa banilor, cît faptul ca veţi fi nevoiţi să vă despărţiţi repede de ei, ca să vă acoperiţi nişte cheltuieli urgent.
Scorpion
Veţi avea mai mult de lucru, dar şi motivatia va fi mai puternică. Grijile în privinţa banilor persistă, mai ales că vor apărea mereu noi şi noi cheltuieli.
Săgetător
Următoarele zile vor fi cam dificile în privinţa organizării bugetului. Veţi face multe cheltuieli. Să aveţi mare grijă, pentru că în viitorul apropiat veţi avea nevoie de nişte economii.
Capricorn
O săptămînă destul de stresantă sub aspectul profesiei şi al studiilor. Apar cheltuieli neprevăzute pe care nu le veţi putea amîna. În schimb, în dragoste se poate spune că astrele vă răsfaţă.
Vărsător
Veţi începe săptămîna cu elan, o discuţie legată de profesie se va finaliza aşa cum vă doriţi. Capacităţile de negociere sînt foarte ridicate în aceste zile, aşa că ar fi bine să profitaţi.
Peşti
Începutul săptămînii se caracterizează printr-o lipsă totală de chef de muncă, stare alimentată de cîteva tensiuni în relaţia cu partenerii. Veţi avea o atitudine pasivă şi nu veţi avea poftă de discuţii aprinse.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *