În poșea femeii | Tratamente inedite de frumuseţe pe bază de vodcă

Imagine simbol: stil.acasa.ro

Imagine simbol: stil.acasa.ro
Imagine simbol: stil.acasa.ro

Nu avem cum să nu amintim faptul că vodca are proprietăţi astringente şi aduce o mulţime de beneficii în îngrijirea şi înfrumuseţarea feminină. Iată cîteva exemple de tratamente de frumuseţe în care poţi folosi vodca.
Tratament pentru piele fină şi curată. Pentru a strînge porii şi a reîmprospăta tenul, poţi folosi vodca ca pe un astringent.
Tamponează-ţi uşor faţa bine curăţată, atît dimineaţa, cît şi seara.
Tratament pentru păr curat şi sănătos. Adaugă 20-30 ml de vodcă în sticla de şampon, pentru a curăţa părul şi scalpul. Există voci care susţin că vodca are proprietatea de a stimula creşterea părului, deci nu îţi rămîne decît să testezi şi tu acest lucru.
Tratament pentru igiena gurii. De ce să dai banii pe apă de gură din comerţ, cînd poţi să îţi pregăteşti tu o variantă acasă? Ai nevoie de 2 ceşti de vodcă şi 3 linguri de scorţişoară. Pui cele doua ingrediente într-un borcănel care se închide ermetic, îl laşi într-un loc răcoros timp de o săptămînă, apoi strecori lichidul obţinut şi îl torni într-o sticluţă. La final, adaugi o cantitate egală de apă cu cea de vodcă şi apa de gură este gata!
Tratament pentru înlăturarea mătreţii. Zdrobeşte trei linguriţe de rozmarin proaspăt, apoi acoperă totul cu un pahar de vodcă (200 ml). Soluţia obţinută se lasă la macerat 10-12 ore. Se masează uşor scalpul cu acest lichid, se lasă să se usuce, după care se clăteşte cu apă rece.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *