O lecție de la avocatul și primarul Ion Crudu

Imagine : unimedia.info

Imagine : unimedia.info
Imagine : unimedia.info

Primarul de Vărzărești, Ion Crudu, a fost recent invitatul Clubului Juriștilor din cadrul Ligii Tineretului din Moldova, din care fac parte studenți de la facultatea de drept a mai multor universități din Chișinău. Așa cum edilul vărzăreștean este absolvent al unei facultăți similare a Universităţii ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași, dar şi fost avocat, viitorii juriști s-au gîndit să-l invite la un dialog.
Dînsul le-a vorbit despre scurta, dar interesanta sa experiență de avocat, sfătuindu-i pe cei prezenţi să nu învețe pe de rost codurile și legile, dar să intre în esența lor. Totodată, Ion Crudu le-a povestit cum îi reușește să îmbine cu succes profesia de jurist cu activitatea de primar, ce calități trebuie să aibă un lider bun. ”Cred că a fost un dialog interesant”, a concluzionat Ion Crudu, exprimîndu-și convingerea că viitorii absolvenți ai facultăților de drept își vor găsi cu ușurință un loc de muncă, inclusiv în alte domenii decît cel juridic.
La rîndul lor, studenții au recunoscut că au avut ce învăța de la invitatul lor, dîndu-i asigurări că vor ține cont de sfaturile și recomandările dînsului.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *