Îndemnaţi să aplice la Programul Novateca

Imagine simbol: librarianscorner.wordpress.com

Imagine simbol: librarianscorner.wordpress.com
Imagine simbol: librarianscorner.wordpress.com

Bibliotecari şi primari, şefi de biblioteci şi de secţii de cultură din patru raioane au venit, pe 4 aprilie, la Călăraşi. Cu toţii au avut un singur scop: să afle cît mai multe despre Programul Novateca.
Responsabili ai acestui program au organizat o şedinţă de orientare pentru bibliotecile publice din raioanele Călăraşi, Ungheni, Nisporeni şi Străşeni, pe care şi le doresc adevărate centre informaţionale pentru cetăţeni. Ca vorbele să nu fie goale, cei prezenţi au avut posibilitatea să vizioneze filmuleţe care prezintă exemple veridice de parteneriate dezvoltate de bibliotecile publice în folosul comunităţii. S-a discutat şi despre aspectele legate de condiţiile de bază pe care ar trebui să le întrunească fiecare bibliotecă ce îşi doreşte să intre în program. Au fost prezentate şi modalităţile de completare a formularelor de înscriere, precum şi ghidul de completare a formularelor.
Vasile Timofte, vicepreşedintele raionului Călăraşi, prezent la eveniment, s-a adresat asistenţei cu îndemnul să acorde o atenţie deosebită
Programului Novateca, căci aşa voi avea de cîţtigat, în final, comunităţile, întrucît bibliotecile ar putea deveni centre de cultură, de informare şi socializare pentru cetăţeni.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *