Horoscop săptămînal. 7 – 13 aprilie

horoscop 7 - 13 aprilieBerbec
Eşti plin de entuziasm şi, în plus, vei avea nişte idei mari. Cu toate acestea, trebuie să fii conştient de faptul că îţi pot scăpa cîteva lucruri mărunte. Pune-ţi problemele în ordine.
Taur
În această săptămînă nu eşti la fel de practic precum în alte zile. Din acest motiv, încearcă să eviţi să faci mişcări financiare majore sau să iei decizii importante în carieră.
Gemeni
Stelele pun în evidenţă tot ceea ce este uimitor la tine. Te pricepi extraordinar de bine la cuvinte şi, din acest motiv, toată lumea te iubeste. Fă o listă a obiectivelor pe plan profesional pe care trebuie să le rezolvi.
Rac
Să faci ceva ce nu îţi stă în caracter la începutul acestei săptămîni poate fi extrem de eliberator, însă nu te exterioriză la locul de muncă. Fă un pas îndrăzneţ, apoi lasă stelele să îşi facă treaba.
Leu
Săptămîna aceasta, prieteniile sînt favorizate. Acest lucru este minunat, mai ales la locul de muncă, unde este foarte posibil să înflorească o nouă prietenie. Urmează-ţi intuiţia.
Fecioara
În timp ce mintea ta lucrează grozav la începutul acestei săptămîni, problema apare atunci cînd trebuie să te exprimi. Nu neglija acest aspect, deoarece este la fel de important.
Balanţa
Instinctele tale sînt grozave în această săptămînă. Prin urmare, e un moment bun să spui ceea ce ai pe suflet. Tot acum ai parte de ceva sau cineva nou. Finalizează proiectele curente.
Scorpion
Ocupă-te cu seriozitate de toate chestiunile de serviciu şi poartă-te frumosi cu şeful tău la începutul săptămînii. În a doua parte a săptămînii, intuiţia ta se ridică la nivelul aşteptărilor.
Săgetător
Viaţa ta pare destul de aglomerată în această săptămînă, dar nu uita să-ţi alegi drumul pe care mergi! Relaţiile sînt un aspect important acum. Fii pregatit să negociezi sau să faci un compromis.
Capricorn
Este esenţial să gîndeşti limpede. Dă-ţi seama de lucrurile care te menţin concentrat şi cu picioarele pe pămînt. În a doua parte a săptămînii nu te grăbi să faci vreo schimbare.
Vărsător
Foloseşte-te de orice mijloc de comunicare la începutul acestei săptămîni, pentru a menţine legătura cu cineva, mai ales dacă scopul este de natură romantică.
Peşti
La începutul acestei săptămîni, este probabil să dai un răspuns indirect, decît un simplu da sau nu. Indiferent de situaţie, este alegerea ta. Poate că ai nevoie de puţin mai mult timp să te gîndeşti.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *