Horoscop săptămînal. 28 mai – 4 aprilie

horoscop 28 aprilie - 4 maiBerbec
Sînteţi plini de energie şi cu chef de muncă. Deci, vă puteţi dedica afacerilor, investiţiilor sau vă puteţi lărgi cercul de prieteni, veţi reuşi în toate. Petreceţi ceva mai mult timp cu cei dragi.
Taur
Demaraţi diverse lucrări în gospodărie. Va trebui să vă înarmaţi cu răbdare şi să vă pregătiţi de un efort financiar de durată, căci lucrurile nu vor ieşi deloc aşa de simplu cum vă imaginaţi.
Gemeni
Popularitatea vă este la cote maxime, aveţi chef de ieşit în oraş şi de stat la taclale. Reuşiţi să-i vrajiţi cu farmecul dumneavoastră pe toţi. O glumă aici, un zîmbet dincolo, totul va iese cît ai zice peşte.
Rac
Aveţi o grămadă de treabă, dar pic de chef să vă apucaţi de ea, aşa că vă pierdeţi timpul pe la diferite petreceri mai mult sau mai puţin plictisitoare. Atenţie la cumparăturile de sărbători!
Leu
Apar la orizont cheltuieli noi, multe şi mărunte, cărora însa le veţi face faţă cu brio. Aveţi grijă, însă, nu aveţi la dispoziţie un sac fără fund şi în curînd veţi simţi efectele nechibzuinţei de acum.
Fecioara
V-aţi propus să faceţi o mie şi unu de lucruri, dar nu aveţi  răbdare pentru nici unul. Ar fi de preferat să o luaţi mai încet, dar mai temeinic, altminteri vă veţi trezi înecat în promisiuni nerespectate.
Balanţa
Zile de odihnă şi relaxare, mult somn binemeritat şi o atitudine mai optimistă faţă de viaţă, acestea sînt coordonatele săptămînii, căci munca peste program v-a adus la o anume exasperare.
Scorpion
Este o perioadă de efort susţinut, constant la serviciu, ceea ce va oboseşte şi vă enervează. Riscaţi să daţi răspunsuri tăioase şi replici acide chiar celor care nu le merită deloc.
Săgetător
Micile, dar sîcîitoarele probleme de sănătate cu care v-aţi confruntat pînă acum par să vă părăsească. Vă veţi putea bucura din plin de primăvară. Se îmbunătăţeşte şi relaţia cu partenerul.
Capricorn
Nervii din ultima perioadă dispar şi găsiţi din nou puterea să vă bucuraţi de aerul primavaratec din jur. Mergeţi oriunde vă va fi bine şi lumea va intra în contact cu dumneavoastră.
Vărsător
Săptămîna vă poate aduce importante cîştiguri financiare, dacă nu vă lăsaţi prada impulsivităţii şi cîntăriţi atent situaţiile înainte de a miza pe o investiţie. Încercaţi să priviţi lucrurile în perspectivă.
Peşti
Sînteţi cam împraştiat şi finalizaţi cu greu sau deloc proiectele începute. Nimic nu vă iese din prima, va încurcaţi în propriile picioare, uitaţi ce aveaţi de făcut, nimeni nu reuşeşte să vă înţeleagă.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *